fbpx

Ραγάδες ... ποτέ ξανά!

Οι ραγάδες αποτελούν ένα από τα πιο επίμονα αισθητικά προβλήματα σε αντρικά και γυναικεία σώματα.

Οι ραγάδες αποτελούν ένα από τα πιο επίμονα αισθητικά προβλήματα σε αντρικά και γυναικεία σώματα. Πρόκειται ουσιαστικά για επιδερμικές ουλές που συνήθως εμφανίζονται σε σημεία τάσης στο δέρμα μας. Το σχήμα των αυλάκων αυτών είναι γραμμοειδές και δημιουργούνται εξαιτίας της διαταραχής των ινών ελαστίνης στο χόριο. Το χρώμα τους ποικίλλει , από ερυθρό ή ερυθροϊώδες για τις πιο πρόσφατες έως στην απόχρωση του δέρματος για τις πιο παλιές.

Συνήθως, οι παράγοντες που επιβαρύνουν τις πιθανότητες εμφάνισης τους είναι οι παρακάτω:
  1. Απότομη αύξηση μυϊκής μάζας, κυριώς σε αθλητές.
  2. Παρατεταμένη χρήση ορισμένων φαρμάκων πχ κορτιζόνη.
  3. Ορμονικές διαταραχές.
  4. Απότομη μεταβολή του ύψους.
  5. Απότομες αλλαγές βάρους.
  6. Εγκυμοσύνη.


Υπάρχει ωστόσο κάποια ικανοποιητική λύση για τις ραγάδες;  

Ναι, πλέον οι ραγάδες μπορούν να αντιμετωπιστούν με το απόλυτα εξειδικευμένο πρωτόκολλο που εφαρμόζει ο δρ. Κεραστάρης στο Kallisti Medical.

Αρχικά πραγματοποιείται λεπτομερής αξιολόγηση των ραγάδων και ακολουθεί ο σχεδιασμός της θεραπείας από τον ίδιο τον γιατρό. Ανάλογα με την έκταση και το βάθος τους, το πρωτόκολλο μπορεί να περιλαμβάνει:

  • Custom made εφαρμογή του ΥOU laser, που αποτελεί το μοναδικό Mixed technology laser με ταυτόχρονη εκπομπή σε 2 μήκη κύματος, CO2 & erbium glass.
  • Εφαρμογή Q switch EVO by QUANTA , σε fractional mode στα 1064 nm & στα 532 nm.
  • Εφαρμογή ειδικού πρωτοκόλλου με το DERMAPEN 4 (striae protocol) που περιλαμβάνει στα συστατικά του cocktail από υαλουρονικό οξύ, πεπτίδια, ρετιναλδεϋδη και βιταμίνη C και μπορεί να εφαρμοστεί ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες.
  • Σε κάποιες περιπτώσεις οι παραπάνω θεραπείες μπορούν να συνδυαστούν με τοπική έγχυση βιοδιεγέρτη.

ΜΕΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ