fbpx

Last minute shape control!

Άραγε υπάρχουν θεραπείες που δρουν έστω και τελευταία στιγμή πριν φύγουμε για διακοπές;

Άραγε υπάρχουν θεραπείες που δρουν έστω και τελευταία στιγμή πριν φύγουμε για διακοπές;

Μήπως αυτό το καλοκαίρι θα πάρουμε μαζί μαγιό & αντηλιακό, αλλά θα παραμελήσουμε εκείνη την επίμονη τοπική εναπόθεση λίπους;

ΝΑΙ και όμως, μπορεί να συμβεί!!!        

Η τοπική εναπόθεση λίπους σε σημεία όπως το εσωτερικό του γονάτου, τα πλαϊνά της κοιλιάς, η κοιλιά, οι γλουτοί και τα μπράτσα είναι κάτι σύνηθες. Ωστόσο είναι και αρκετά ενοχλητικό κατά κοινή ομολογία. Πλέον όμως αντιμετωπίζεται σε σύντομο χρονικό διάστημα και εύκολα στο Kallisti Medical.

Πώς αντιμετωπίζεται η τοπική εναπόθεση λίπους;

Mε ειδικές βελόνες (lipoinjection) γίνεται ενδολιπιδική έγχυση σε διαφορετικά βάθη μέσα στο υποδόριο. Η ουσία που εγχύεται περιέχει δεοξυχολικό οξύ σε υψηλές συγκεντρώσεις. Κατά αυτόν τον τρόπο αυτό προκαλείται κυτταρική απόπτωση μέσω της λέμφου και του ουροποιητικού συστήματος, καθώς καταστρέφεται ο μανδύας του λιποκυττάρου. Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως στα σημεία εφαρμογής, δεν μεταβάλλεται απλά το μέγεθος τους, αλλά καταστρέφονται ολοκληρωτικά τα λιποκύτταρα.

Η εφαρμογή είναι ανώδυνη, καθώς περιέχει και τοπικό αναισθητικό. Αμέσως μετά την εφαρμογή είναι πιθανή η ύπαρξη εκχυμώσεων ή οιδήματος αλλά υποχωρεί πολύ γρήγορα.

Δεν πρόκειται για μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης, αλλά για μια ειδικά σχεδιασμένη θεραπεία, με ιδιαίτερο τρόπο εφαρμογής, που στόχο έχει την καταστροφή των λιποκυττάρων. Συνήθως, δεν χρειάζονται περισσότερες από 2 συνεδρίες με διάστημα τουλάχιστον 2 εβδομάδων η μια από την άλλη.

Get your chance to change!!!   

ΜΕΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ