Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,8 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

υαλουρονικό οξύ λιπομεταφορά

Αρμονία προσώπου … Τώρα! Με υαλουρονικό οξύ

Αρμονία προσώπου … Τώρα!

Ανέκαθεν αυτό που χαρακτήριζε ένα όμορφο πρόσωπο, ήταν η αρμονία στα χαρακτηριστικά του. Οι σωστές αναλογίες επομένως ήταν το ζητούμενο. Παλαιότερα, συνήθως, δίναμε έμφαση στο μέτωπο, τα ζυγωματικά και τα χείλη, αφήνοντας εκτός την κάτω ζώνη του προσώπου. Οι αισθητικές παρεμβάσεις σε σημεία του προσώπου όπως το πηγούνι και οι γνάθοι είναι η τάση που ξεχωρίζει αυτό τον καιρό! Πρόκειται για 2 χαρακτηριστικά που μπορούν να διαφοροποιήσουν καθοριστικά την εικόνα μας. Ένα «δυναμικό» πηγούνι ή ένα τέλεια διαμορφωμένο περίγραμμα προσώπου χάρη στις κάτω γνάθους, μας προσδίδει πολύ νεανικότερη και αρμονική όψη. Επίσης, σε περιπτώσεις που υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα όπως για παράδειγμα ένα πολύ «μυτερό πηγούνι» ή προγναθισμός, ο πλαστικός χειρουργός μπορεί πλέον πολύ εύκολα να το διορθώσει είτε με υαλουρονικό οξύ είτε με λιπομεταφορά.

Αρμονία προσώπου με υαλουρονικό οξύ

Στον χώρο του ιατρείου, με ειδικά σχεδιασμένα fillers για αυτές τις περιοχές, σε μια μόλις συνεδρία ο Πλαστικός χειρουργός dr. Δημήτρης Κεραστάρης μπορεί να αλλάξει την εικόνα του προσώπου σας εγχύοντας Υαλουρονικό οξύ σε στρατηγικά σημεία. Η διάρκεια του αποτελέσματος ξεπερνά το ένα έτος.

Αρμονία προσώπου με λιπομεταφορά

Εάν κάποιος επιθυμεί μεν να παρέμβει σε αυτά τα σημεία, αλλά να έχει δε ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα, μπορεί πολύ εύκολα με την τεχνική της Λιποπλαστική – Λιποανακύκλωση να το επιτύχει. Η τεχνική αυτή προϋποθέτει λίγες ώρες στο νοσοκομείο. Χορηγείται τοπική αναισθησία & μέθη & ο ασθενής μπορεί λίγη ώρα αργότερα να επιστρέψει στο σπίτι του. Δεν υπάρχουν τομές καθώς η λιπομεταφορά γίνεται με εξαιρετικά λεπτές βελόνες. Είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες εκχυμώσεις ή ήπιο οίδημα, οι οποίες υποχωρούν πολύ σύντομα.