Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,9 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

υαλουρονικό οξύ

All about Lips: Lip Volume με Υαλουρονικό Οξύ για πιο γεμάτα χείλη

All about Lips: Lip Volume με Υαλουρονικό Οξύ για πιο γεμάτα χείλη.

Όλο και περισσότερες γυναίκες θέλουν να αποκτήσουν συμμετρικά και σαρκώδη χείλη. Η αύξηση του όγκου ή η διόρθωση του σχήματος στα χείλη με την έγχυση υαλουρονικού οξέως, είναι η πιο γρήγορη και ασφαλής εφαρμογή. Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί συστατικό που υπάρχει φυσιολογικά στο δέρμα μας. Πιο συγκεκριμένα, είναι μια πρωτείνη (γλυκοζαμινογλυκάνη) που κύριος ρόλος της είναι να διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο. Με την πάροδο των ετών, το δέρμα χάνει μέρος του υαλουρονικού που διαθέτει και μαζί του χάνεται η νεανική όψη και η ελαστικότητα.

Τι επιτυγχάνουμε με το υαλουρονικό οξύ στα χείλη;

Με το κατάλληλο υλικό και τον σωστό τρόπο έγχυσης, δεν τραυματίζεται ο βλεννογόνος των χειλιών. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και απόλυτα φυσικό, με διάρκεια σχεδόν ενός έτους. Παρεμβαίνοντας είτε στο περίγραμμα, είτε στο ερυθρό του χείλους, διορθώνουμε την έλλειψη όγκου ή την έλλειψη συμμετρίας, διατηρώντας πάντα τις σωστές αναλογίες. Ιδανικά, διατηρούμε την αρμονική αναλογία που θέλει 2/3 για το κάτω χείλος και 1/3 για το άνω χείλος. Επίσης, τα χείλη θα πρέπει να είναι συμμετρικά από την μια πλευρά στην άλλη και το τόξο να είναι καλοσχηματισμένο και σαφές. Το πάνω χείλος θα πρέπει να προβάλλει ελαφρώς από το κάτω. Τέλος, στο κέντρο θα πρέπει να υπάρχει περισσότερος όγκος που χάνεται σταδιακά προς τις γωνίες.

Γιατί να εφαρμόσω υαλουρονικό οξύ στα χείλη στο Kallisti Medical;

Στο Kallisti Medical, ο  Πλαστικός χειρουργός dr. Δημήτρης Κεραστάρης χρησιμοποιεί εξειδικευμένα προϊόντα για την περιοχή των χειλιών [TEOXANE (FDA & CE approved)], κατάλληλα επεξεργασμένα με πολύ μικρό μοριακό βάρος για ένα απολύτως φυσικό και άριστο αποτέλεσμα. Αμέσως μετά την εφαρμογή του υαλουρονικού οξέος ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες. Τυχόν οίδημα ή εκχύμωση υποχωρεί σταδιακά μέσα στα πρώτα 24ωρα.