Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,8 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

rinoplastiki

Ρινοπλαστική: Βελτιώστε την εικόνα του προσώπου σας και την αναπνοή σας!!

Ρινοπλαστική: Βελτιώστε την εικόνα του προσώπου σας και την αναπνοή σας!!

Η ρινοπλαστική είναι μια επέμβαση που μπορεί να μας χαρίσει ένα όμορφο, συμμετρικό πρόσωπο και βελτιωμένη αναπνοή. Πώς όμως θα είμαστε σίγουροι ότι η επέμβαση θα είναι επιτυχημένη? Ακολουθώντας μια σειρά από βήματα μπορούμε να εξασφαλίσουμε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Τι πρέπει να γνωρίζω πριν την επέμβαση της ρινοπλαστικής;

Η επιλογή του σωστού πλαστικού χειρουργού είναι πολύ σημαντικό κομμάτι. Ένας έμπειρος πλαστικός χειρουργός θα μπορέσει να σας καθοδηγήσει ώστε να επιλέξετε το σχήμα της μύτης που είναι ιδανική για το πρόσωπό σας.
Έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες και ακούστε προσεκτικά το γιατρό κατά την εκτίμηση των χαρακτηριστικών του προσώπου σας. Η σωστή επικοινωνία γιατρού και ασθενή παίζει σημαντικό ρόλο στην επιτυχημένη έκβαση της επέμβασης.

Τι άλλα προβλήματα μπορείτε να διορθώσετε με τη ρινοπλαστική;

Εκτός από το αισθητικό κομμάτι κατά την επέμβαση της ρινοπλαστικής μπορούν να διορθωθούν και άλλα προβλήματα για να επιτευχθεί η καλή λειτουργία της μύτης. Δεν αρκεί μια μύτη να είναι όμορφη αν δεν αναπνέει σωστά. Αφήστε στην άκρη τα πρότυπα. Κάθε πρόσωπο είναι μοναδικό γι’ αυτό και το σχήμα και το μέγεθος της μύτης μας δε μπορεί να είναι ίδιο με κάποιο άλλο.

Τι πρέπει να περιμένω μετά την ρινοπλαστική;

Μην παρασυρθείτε από υπερβολές. Οι ριζικές αλλαγές μπορεί να οδηγήσουν σε αφύσικο αποτέλεσμα.
Οπλιστείτε με υπομονή. Αμέσως μετά την αφαίρεση του νάρθηκα η μύτη σας μπορεί να μην είναι ακριβώς όπως είχατε στο μυαλό σας. Δώστε της χρόνο να επουλωθεί και να αποκτήσει την τελική μορφή.
Ακολουθείστε τις οδηγίες που θα σας δώσει ο γιατρός, για να εξασφαλιστεί πιο γρήγορη ανάρρωση.
Μείνετε μακριά από δραστηριότητες που θα μπορούσαν να εκθέσουν σε κίνδυνο την περιοχή της μύτης και να προκαλέσουν τραυματισμούς. Έχοντας ρεαλιστικούς στόχους και ακολουθώντας τις οδηγίες του γιατρού μετά από την Ρινοπλαστική, μπορείτε να ανανεώσετε την εικόνα του προσώπου σας, να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας και να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας.