Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,8 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

πλαστική βλεφάρων

7+1 συμβουλές για πετυχημένη πλαστική βλεφάρων

Πλαστική βλεφάρων: Για τα μάτια σας και μόνο

Η πλαστική βλεφάρων ή αλλιώς η βλεφαροπλαστική αποτελεί μία από τις πιο γνωστές επιλογές ανανέωσης των ματιών για να σβήσετε τα σημάδια του χρόνου. Είτε με αφαίρεση περιττού δέρματος ή contouring του σχήματος μπορεί να δοθεί και πάλι η φρέσκια αναζωογόνηση της νεότητας. Η σωστή διαδικασία της βλεφαροπλαστικής βασίζεται στην εξατομικευμένη προσέγγιση μιας και κανένα ζευγάρι ματιών δεν είναι ίδιο με κάποιο άλλο. Το σχήμα των ματιών σας θα μείνει όπως ήταν και θα αποκτήσετε ένα νέο δυναμικό και φρέσκο βλέμμα.

Πλαστική βλεφάρων: Η διαφορά στη λάμψη

Το αποτέλεσμα μετά από μία σωστή βλεφαροπλαστική πρέπει να είναι φυσικό αλλά και ταυτόχρονα να δίνει την αίσθηση πιο λαμπερού βλέμματος χωρίς να μπορεί κάποιος να εντοπίσει την αλλαγή. Λόγω ότι οι τομές γίνονται πάνω στις πτυχές των ματιών δεν φαίνονται και το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό και ανάλαφρο. Κάνεις δεν θα μπορεί να αναγνωρίσει ότι κάνατε βλεφαροπλαστική αλλά όλοι θα μπορούν να δουν το νέο σας αναζωογονημένο βλέμμα.

Πλαστική βλεφάρων: Σιγουριά στη διαδικασία

Ο Πλαστικός Χειρουργός Dr. Δημήτρης  Κεραστάρης με εμπειρία χρόνων μπορεί ακόμα και την πιο πολύπλοκη διαδικασία να τη μετατρέψει σε μία ευχάριστη εμπειρία για εσάς. Με στόχο το κοινό πλάνο θα ακολουθηθούν κατά γράμμα όλα τα βήματα που θα οδηγήσουν στο πιο νεανικό αποτέλεσμα.

Πλαστική βλεφάρων: Σωστή ενημέρωση

Στο Kallisti Medical δίνουμε μεγάλη προσοχή στη σωστή ενημέρωση σας σχετικά με όλα τα ρίσκα αλλά και τη σιγουριά για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στην περίπτωση της βλεφαροπλαστικής έχει πολύ μικρά ποσοστά πιθανών επιπλοκών, που στην πλειοψηφία τους είναι παροδικά.

Αποθεραπεία παιχνιδάκι 

Η πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν έχει σχεδόν καμία ενόχληση. Αμέσως μετά το χειρουργείο είναι πιθανόν ένα ελαφρύ πρήξιμο αλλά θα υποχωρήσει μετά από λίγες μέρες.

Πίσω στην καθημερινότητα με νέο βλέμμα

Εκτός από ένα ελαφρύ πρήξιμο και τα ράμματα που έτσι και αλλιώς αφαιρούνται μετά από λίγες ημέρες τίποτα άλλο δεν σας σταματά από το να γυρίσετε στην καθημερινότητα σας. Πρακτικά μπορείτε ακόμα και την επόμενη μέρα αλλά το σύνηθες είναι να βγουν πρώτα τα ράμματα για να μην ξέρει ο περίγυρος σας για το νέο μυστικό ανανέωσης σας.

Πλαστική βλεφάρων: Αποτέλεσμα που διαρκεί

Η διαδικασία γίνεται με στόχο να φαίνεστε πάντα πιο νέοι για αυτό και οι περισσότεροι κάνουν μία στη ζωή τους. Όσο δίνεται την απαιτούμενη προσοχή στην περιοχή γύρω από τα μάτια θα έχετε ένα ζωντανό και ανάλαφρο βλέμμα.

Έχοντας καλύψει όλες τις συμβουλές για σίγουρη επιτυχία ας κλείσουμε με το πιο σημαντικό ερώτημα για τη διαδικασία.

Είμαι σε κατάλληλη ηλικία για πλαστική βλεφάρων;

Αν τα μάτια σας δείχνουν σημάδια μόνιμης κούρασης και πεσμένου βλέμματος τότε μπορεί να είστε υποψήφια/ιος για βλεφαροπλαστική. Το συνηθέστερο στάδιο ηλικίας είναι 45 με 50 ετών.