Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,8 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Βλεφαροπλαστική για γυναίκες

Όλη η αλήθεια για τη βλεφαροπλαστική

Η βλεφαροπλαστική είναι μια πολύ γνωστή επέμβαση όπου βελτιώνει δραστικά το σχήμα των βλεφάρων. Είναι δυνατό να γίνει τόσο στο άνω όσο και το κάτω βλέφαρο. Αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για να αναζωογονήσει την περιοχή των ματιών σας, είτε θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας είτε να λύσετε πρακτικά προβλήματα.

Προσφορές kallisti Τα θετικά της βλεφαροπλαστικής

Η βλεφαροπλαστική αφαιρεί τη χαλάρωση του δέρματος και λίπους, αν υπάρχει, στα άνω και κάτω βλέφαρα. Χαρακτηριστικά που δίνουν την αίσθηση ότι είμαστε κουρασμένοι, καταθλιπτικοί ή αναστατωμένοι σβήνουν. Άλλα θέματα που διορθώνει είναι:

 

  • Χαλαρό, κρεμασμένο δέρμα των άνω βλεφάρων που επηρεάζει αρνητικά την όραση
  • Πρήξιμο στα άνω βλέφαρα
  • «Σακούλες» κάτω από τα μάτια
  • Ρυτίδες στα κάτω βλέφαρα

Μια πετυχημένη βλεφαροπλαστική θα κάνει το βλέμμα σας πιο φωτεινό και θα φαίνεστε αισθητά πιο ανανεωμένες. Θα μειώσει επίσης την παρουσία μαύρων κύκλων και ρυτίδων κάτω από τα μάτια δίνοντας άμεσα ένα ξεκούραστο βλέμμα.

Είμαι η ιδανική υποψήφια για βλεφαροπλαστική;

Μπορείτε ανεξάρτητου ηλικίας να επωφεληθείτε από την αισθητική βελτίωση της βλεφαροπλαστικής. Αν και δεν συνιστάται για άτομα με επικείμενα προβλήματα υγείας, είναι κατάλληλο για ασθενείς όπου έχει επηρεαστεί η αυτοπεποίθηση από τη χαλάρωση καθώς και την περιορισμένη όραση.

Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για τη βλεφαροπλαστική;

Σύμφωνα με μελέτες, περισσότερο από το 90% των ασθενών που υποβάλλονται σε βλεφαροπλαστική είναι άνω των 40 ετών, με την πλειονότητα αυτής της ομάδας να είναι άνω των 55 ετών. Οι ασθενείς που έχουν κουκουλωτά μάτια, από την άλλη πλευρά, αναζητούν φροντίδα νωρίτερα. Ενώ τα κίνητρά τους διαφέρουν από εκείνα των ασθενών στα 50 και 60, ο σκοπός παραμένει για ένα βλέμμα έντονο και εκφραστικό.

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα μετά από μια βλεφαροπλαστική;

Τα αποτελέσματα της βλεφαροπλαστικής θα διαρκέσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οίδημα και εκχυμώσεις είναι πιθανές παρενέργειες αλλά είναι συνήθως ανώδυνες και σε λίγες ημέρες, η πλειοψηφία των ασθενών μπορεί να γυρίσει πίσω στην καθημερινότητα με ένα υπέροχο λαμπερό βλέμμα. Στο Kallisti Medical σας δίνουμε έκπτωση -20% σε ΟΛΕΣ τις επεμβατικές θεραπείες.