Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,8 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Κοιλιοπλαστική με λιποαναρρόφηση

Κοιλιοπλαστική: Συμβουλές για ευκολότερη ανάρρωση

Κοιλιοπλαστική: Συμβουλές για ευκολότερη ανάρρωση

Η κοιλιά είναι ένα από τα σημεία του σώματος που αγχώνει ιδιαίτερα τις γυναίκες. Μία σφιχτή, επίπεδη κοιλιά είναι επιθυμία όλων. Η κοιλιοπλαστική είναι η επέμβαση που μπορεί δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα και να βελτιώσει αισθητά την εικόνα του σώματός σας.

Μήπως όμως διστάζετε να προχωρήσετε στην κοιλιοπλαστική γιατί φοβάστε την ανάρρωση;

Ακολουθώντας μερικές απλές συμβουλές θα μπορέσετε να ενταχθείτε ομαλά στην εργασία και τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

• Το πρώτο πράγμα που είναι καλό να έχετε στο μυαλό σας είναι ότι έχετε κάνει μία επέμβαση γι αυτό και πρέπει να μπείτε σιγά σιγά στο πρόγραμμα εργασίας σας.
Αποφύγετε την ανάληψη επιπλέον υποχρεώσεων που θα σας αγχώσουν και θα σας κρατήσουν περισσότερο στο γραφείο, μέχρι να αναρρώσετε πλήρως.
• Είναι πολύ φυσικό να κουράζεστε πιο εύκολα στην αρχή. Γι αυτό δώστε χρόνο στο σώμα σας να επανέλθει σταδιακά.
• Προσέξτε τα ρούχα και τα παπούτσια που θα επιλέξετε. Αποφύγετε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια και μη φοράτε στενά ρούχα τις πρώτες εβδομάδες.
• Επιλέξτε ένα μικρό σκαμπό και τοποθετείστε το κάτω από το γραφείο σας για να κρατάτε τα πόδια σας ψηλά, κάτι που θα βοηθήσει και στη μείωση τυχόν πρηξίματος. • Μη σκύβετε και μη σηκώνετε βαριά αντικείμενα ένα με ενάμιση μήνα μετά την κοιλιοπλαστική.
• Αποφύγετε τα έτοιμα φαγητά και τις τροφές με πολλή ζάχαρη και νάτριο.
Προτιμείστε τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες που θα σας δώσουν ενέργεια. • Κινηθείτε ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να αποτρέψετε την ακαμψία και το πρήξιμο.
• Τις πρώτες δέκα με δεκαπέντε μέρες ξεκουραστείτε και κοιμηθείτε αρκετά για να νιώθετε ευεξία και ζωντάνια την επόμενη μέρα.

Συνοψίζοντας για την κοιλιοπλαστική

Το πιο σημαντικό όμως είναι να δείξετε υπομονή και να αφήσετε το σώμα σας να επουλωθεί. Έχετε εμπιστοσύνη στον πλαστικό χειρουργό σας και ακολουθείστε τις συμβουλές του. Όπως θα διαπιστώσετε και μόνες σας μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα μετά την επέμβαση της κοιλιοπλαστικής θα έχετε αποκτήσει το σώμα που πάντα επιθυμούσατε.