Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,8 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Πλαστική στήθους εικόνες

Πλαστική στήθους και εικόνες

Η πλαστική στήθους είναι μία από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις στις γυναίκες και μπορεί να ανανεώσει ή να διορθώσει το σχήμα αλλά και τον όγκο των μαστών. Δίνει ένα καλοσχηματισμένο και φυσικό στήθος με ασφαλή τρόπο είτε σε αισθητικά ή καθαρά ιατρικά περιστατικά. Το καλλίγραμμο και άρτια σμιλεμένο κορμί ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και η πλαστική στήθους μπορεί να βοηθήσει σε αυτό. Η γυναίκα αποκτά έναν νέο αέρα και τα αποτελέσματα είναι απελευθερωτικά. Με τη χρήση εικόνων, από δικά μας περιστατικά, μπορούμε έμπρακτα να σας δείξουμε τα πραγματικά αποτελέσματα των διαφόρων επιλογών της πλαστικής στήθους. Έχοντας πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας μπορούμε να διαμορφώσουμε το αποτέλεσμα αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Οι επιλογές στην πλαστική στήθους

Η πλαστική στήθους περιλαμβάνει την Αυξητική Στήθους, την Ανόρθωση Στήθους και την Επέμβαση για Ανισομαστία. Η Αυξητική Στήθους μας δίνει την επιλογή να διορθώσουμε το μέγεθος ή το σχήμα του στήθους επεμβαίνοντας σε περιπτώσεις μικρομαστίας ή μετά από μαστεκτομή. Η Ανόρθωση Στήθους μας δίνει διπλό αποτέλεσμα με την ταυτόχρονη ανόρθωση και αύξηση του στήθους. Τελος, η Ανισομαστία, μας δίνει την επιλογή να επέμβουμε όταν το μέγεθος του ενός μαστού είναι ασύμμετρο, σε σχέση με το άλλο, για να έχουμε ένα ομοιόμορφο τελικό αποτέλεσμα. Ανάλογα με το περιστατικό επιλέγονται είτε μεμονωμένα είτε σε συνδυασμό για τα καλύτερα τελικά αποτελέσματα. Με τη βοήθεια των εικόνων από αληθινά περιστατικά, μπορείτε να έχετε γνώση πως ανταποκρίνεται η επέμβαση στο μαστό, ανάλογα με την αρχική περίπτωση, καθώς και την εντυπωσιακή αλλαγή που προσφέρει η πλαστική στήθους.

Αυξητική στήθους

Από τη δεκαετία του ’60 μέχρι και τώρα η αυξητική στήθους αποτελεί την ιδανική μέθοδο για το ιδανικό στήθος. Ένα πλούσιο και στητό μπούστο αυξάνοντας κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση της γυναίκας. Χρησιμοποιούνται είτε εμφυτεύματα σιλικόνης είτε φυσιολογικού ορού. Παρόλο που και οι δύο είναι ασφαλείς επιλογές, η πιο διαδεδομένη μέθοδος είναι η τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης. Τα τελευταία χρόνια έχει χρησιμοποιηθεί και το λίπος για την αύξηση του όγκου των μαστών, τεχνική που δεν ενδείκνυται για τους περισσότερους ασθενείς. Πολύ συχνά μαζί με την αυξητική γίνεται και ανόρθωση στήθους στην ίδια επέμβαση. Σχετικά με το μέγεθος από την πρώτη στιγμή ακούμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και δοκιμάζουμε διάφορα μεγέθη ενθεμάτων κάτω από το σουτιέν για να έχει η ασθενής μία πρώτη εικόνα. Στόχος μας είναι ένα φυσικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Ανόρθωση στήθους

Με την ανόρθωση στήθους έχουμε διπλό αποτέλεσμα με αλλαγή στο σχήμα των μαστών και ταυτόχρονη ανόρθωση τους. Περιλαμβάνει την απλή ανόρθωση, την ανόρθωση και αύξηση καθώς και την ανόρθωση και σμίκρυνση στήθους. Όποια από τις επιλογές και να καταλήξουμε το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό όπως και η τόνωση της αυτοπεποίθησης της ασθενούς. Σκοπός μας είναι να μη γίνει παρέμβαση στο μέγεθος αλλά να αναδειχθεί ο μαστός και ομοιόμορφα να βελτιωθεί το σχήμα. Για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα ίσως χρειαστεί να γίνει και αφαίρεση περίσσιου δέρματος. Υπάρχουν διάφορες τεχνικές που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο πλαστικός χειρουργός για να κάνει την ανόρθωση στήθους ανάλογα με τον βαθμό της πτώσης του. Κοινό χαρακτηριστικό όλων είναι η επανατοποθέτηση του συμπλέγματος θηλής – θηλαίας άλω πιο ψηλά.

Ανισομαστία

Άλλη μία τεχνική εξίσου σημαντική είναι η ανισομαστία που στοχεύει να δώσει ομοιομορφία, συνολικά στο στήθος μιας γυναίκας, όταν οι μαστοί είναι διαφορετικού μεγέθους. Αποτελεί ένα συχνό φαινόμενα το οποίο μπορεί πολύ εύκολα να διορθωθεί με τις σύγχρονες τεχνικές της πλαστικής στήθους. Ανάλογα με την περίπτωση, η διαδικασία περιλαμβάνει όλη την γκάμα των επεμβάσεων που έχει ο πλαστικός χειρουργός στη διάθεσή του. Στόχος είναι ένα ομοιόμορφο και φυσικό αποτέλεσμα όπου θα δώσει χαρά και αυτοπεποίθηση στην ασθενή. Ένας περιορισμός που υπάρχει είναι της ηλικίας μιας και οι γυναίκες με ανισομαστία πρέπει να χειρουργούνται μετά τα 18 τους χρόνια για να έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξη των μαστών τους.