Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,9 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Το στήθος των ονείρων σας

Το στήθος των ονείρων σας
Οι νέες τεχνικές δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να αποκτήσει νεανικό και άκρως φυσικό μπούστο εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια.

Το στήθος αποτελεί ίσως το σημαντικότερο σύμβολο θηλυκότητας, ενώ παίζει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της γυναικείας ψυχολογίας και σεξουαλικότητας. Γι’ αυτό εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο καταφεύγουν στον πλαστικό χειρουργό προκειμένου να αποκτήσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα τους τονώσει την αυτοπεποίθηση. Αντίθετα, η ανασφάλεια που νιώθουν ορισμένες, όσον αφορά την διαδικασία της επέμβασης, καθώς και την τελική εικόνα, τις εμποδίζει να βελτιώσουν το μπούστο τους.

Η μέθοδος Subfascial για πλαστική στήθους 

Η σύγχρονη πλαστική χειρουργική έρχεται να διαλύσει όλους τους ενδοιασμούς. Με την καινούργια τεχνική Subfascial τοποθετούμε το ένθεμα σιλικόνης από μία τομή μόλις 3,5 εκ. στην υπομάστιο πτυχή, κάτω από την περιτονία του θωρακικού μυός, κι έτσι επιτυγχάνουμε ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα, ειδικότερα στην περιφέρεια. Εκεί συχνά είναι ορατό ένα «σκαλοπάτι» που δημιουργεί ο όχθος του ενθέματος. Εξασφαλίζουμε σε μεγάλο βαθμό την επιθυμητή προβολή του στήθους και δεν χρειάζεται να κόψουμε ίνες του θωρακικού μυός, ούτε είναι ορατή η κίνηση του ενθέματος, κάτι που συμβαίνει κατά την τοποθέτησή του κάτω από το μυ. Παράλληλα μειώνεται σημαντικά το ποσοστό των πιθανών επιπλοκών από την επέμβαση.

Η διάρκεια του χειρουργείου κυμαίνεται από 45′-60′. Η μετεγχειρητική περίοδος είναι εύκολη, αφού δεν υπάρχει αφού δεν υπάρχει τραυματισμός του θωρακικού μυός. Σε 2-3 μέρες η γυναίκα μπορεί να επιστρέψει στην εργασία της και τις καθημερινές δραστηριότητες. Ο θηλασμός στο μέλλον γίνεται με απόλυτη ασφάλεια. Πρόκειται για μία ριζοσπαστική τεχνική που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των παλιότερων, ενώ δεν έχει κανένα από τα μειονεκτήμτά τους. Επιπλέον οι εξελίξεις στην τεχνολογία των ενθεμάτων είναι τόσο σημαντικές, ώστε πλέον αρκετές εταιρείες παραγωγής δίνουν εγγύηση εφ’ όρου ζωής για τα προϊόντα τους.

Σε περιπτώσεις κυρίως μετά από εγκυμοσύνη ή μεγάλη απώλεια βάρους, για να επιτευχθεί ένα ωραίο σχήμα στο στήθος, πρέπει να συνδυαστεί η αυξητική με κάποια τεχνική ανόρθωσης μαστού. Όπου είναι εφικτό, χρησιμοποιούμε την περιθηλαία μέθοδο αφαιρώντας το δέρμα που περισσεύει μόνο γύρω από τη θηλή, οπότε και η ουλή είναι δυσδιάκριτη. Τοποθετώντας ένα ένθεμα με μεγάλη προβολή επαναφέρουμε το στήθος στο επιθυμητό μέγεθος και σχήμα.

Είμαστε στην εποχή που το φυσικό στήθος και εκείνο που έχει υποστεί χειρουργική επέμβαση είναι πραγματικά σχεδόν αδύνατο να διακριθούν. Με μία απλή επέμβαση και με εγγυημένη ασφάλεια μπορεί μια γυναίκα να αποκτήσει ένα πολύ φυσικό, νεανικό, ζηλευτό στήθος και να νιώθει όμορφη.