Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,8 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

φλοιός πορτοκαλιού

Φλοιός πορτοκαλιού? Not any more…

Orange like skin? Not any more… Φλοιός πορτοκαλιού και αντιμετώπιση

Όλες πλέον οι ενήλικες γυναίκες εντοπίζουν σημεία του σώματος τους που θυμίζουν στην όψη  φλοιό πορτοκαλιού. Η κατακράτηση νερού στο χόριο και την επιδερμίδα, η διάταση του συνδετικού ιστού καθώς επίσης και η ανομοιόμορφη υπερδιόγκωση των λιποκυττάρων προκαλούν αυτό το φαινόμενο. Η κυτταρίτιδα εμφανίζεται κυρίως σε μηρούς γλουτούς κοιλιά και μπράτσα, ανεξαρτήτως ηλικίας και σωματικής διάπλασης. Επίσης δεν είναι λίγοι και οι άντρες που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα. Πρόκειται για ένα πρόβλημα το οποίο επιβαρύνουν πολλοί παράγοντες. Οι βασικότεροι αυτών είναι οι ορμονικές διαταραχές (εγκυμοσύνη, αντισυλληπτικά κ.α), οι διαταραχές σε φλεβικό και λεμφικό σύστημα (λεμφοίδημα, φλεβίτιδα, ευρυαγγείες κ.α), τα κληρονομικά αίτια, η καθιστική ζωή , το κάπνισμα και η μη ισορροπημένη διατροφή.

Πως αντιμετωπίζεται ο φλοιός πορτοκαλιού στο Kallisti medical;

Λόγω της πολυπαραγοντικης φύσης της κυτταρίτιδας, στο Kallisti Medical o σχεδιασμός της θεραπείας γίνεται πολύ προσεκτικά και εξατομικευμένα. Ο πλαστικός χειρουργός dr Δημήτρης Κεραστάρης , λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τις ιδιαιτερότητες κάθε ασθενούς σχεδιάζει το μοναδικό, δικό σας πρωτόκολλο αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας που συνήθως περιλαμβάνει τα εξής βήματα:

Μεσοθεραπεία σώματος

Σύμφωνα με τον τύπο και το σημείο που εντοπίζεται η κυτταρίτιδα, δημιουργούμε το ανάλογο cocktail Μεσοθεραπεία σώματος. Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα για ενδοδερμική χρήση και εγχύονται με ειδική βελόνα μεσοθεραπείας. Έτσι, αποσυμφορούνται τα σημεία με κατακράτηση και οιδήματα, βελτιώνεται η μίκρο-κυκλοφορία, αλλάζει η υφή του δέρματος και η κυτταρίτιδα μειώνεται έως εξαφανίζεται. Ο ασθενής βλέπει αισθητική αλλαγή μόλις από την δεύτερη θεραπεία.

Νήματα

Με τα Νήματα και την εφαρμογή τους στην πάσχουσα περιοχή αναδομείται το δέρμα καθώς ενεργοποιείται ο μηχανισμός παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης. Δημιουργείται έτσι, ένα εσωτερικό αόρατο πλέγμα που δρα στηρικτικά στους ιστούς. Η εικόνα του δέρματος είναι εμφανώς λεία και σφριγηλή χωρίς εντυπώματα.

Hifu

Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε την εφαρμογή HIFU στο σώμα καθώς με την εστιασμένη του δράση σε βάθος στους ιστούς αναδιαμορφώνει το σώμα. Μπορεί να παρέμβει ακόμη και σε περιπτώσεις λιποδυστροφίας. Συνήθως χρειάζονται από μια έως 3 εφαρμογές για ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Δρα συνεργατικά με τις μεσοθεραπείες και τα νήματα και μπορεί να γίνει σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Φλοιός πορτοκαλιού: Επεμβατική λύση

Για τις περιπτώσεις που χρειάζονται μια πιο επεμβατική λύση, ο Δ. Κεραστάρης συστήνει την εφαρμογή Vaser lipo high definition, καθώς αποκαθιστά την ανομοιόμορφη κατανομή λίπους, διεγείρει και ανορθώνει τους ιστούς και κάνει την κυτταρίτιδα παρελθόν.