Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,8 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

lipoinjection

Last minute shape control με lipoinjection

Last minute shape control με lipoinjection!

Άραγε υπάρχουν θεραπείες που δρουν έστω και τελευταία στιγμή πριν φύγουμε για διακοπές; Μήπως αυτό το καλοκαίρι θα πάρουμε μαζί μαγιό & αντηλιακό, αλλά θα παραμελήσουμε εκείνη την επίμονη τοπική εναπόθεση λίπους; ΝΑΙ και όμως, μπορεί να συμβεί!!! Η τοπική εναπόθεση λίπους σε σημεία όπως το εσωτερικό του γονάτου, τα πλαϊνά της κοιλιάς, η κοιλιά, οι γλουτοί και τα μπράτσα είναι κάτι σύνηθες. Ωστόσο είναι και αρκετά ενοχλητικό κατά κοινή ομολογία. Πλέον όμως αντιμετωπίζεται σε σύντομο χρονικό διάστημα και εύκολα στο Kallisti Medical, με ενδολιπιδική έγχυση (lipoinjection).

Πώς αντιμετωπίζεται η τοπική εναπόθεση λίπους;

Mε ειδικές βελόνες (lipoinjection) γίνεται ενδολιπιδική έγχυση σε διαφορετικά βάθη μέσα στο υποδόριο. Η ουσία που εγχύεται περιέχει δεοξυχολικό οξύ σε υψηλές συγκεντρώσεις. Κατά αυτόν τον τρόπο αυτό προκαλείται κυτταρική απόπτωση μέσω της λέμφου και του ουροποιητικού συστήματος, καθώς καταστρέφεται ο μανδύας του λιποκυττάρου. Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως στα σημεία εφαρμογής, δεν μεταβάλλεται απλά το μέγεθος τους, αλλά καταστρέφονται ολοκληρωτικά τα λιποκύτταρα.

Η θεραπεία με βελόνες lipoinjection είναι ανώδυνη;

Η εφαρμογή είναι ανώδυνη, καθώς περιέχει και τοπικό αναισθητικό. Αμέσως μετά την εφαρμογή είναι πιθανή η ύπαρξη εκχυμώσεων ή οιδήματος αλλά υποχωρεί πολύ γρήγορα. Δεν πρόκειται για μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης, αλλά για μια ειδικά σχεδιασμένη θεραπεία, με ιδιαίτερο τρόπο εφαρμογής, που στόχο έχει την καταστροφή των λιποκυττάρων. Συνήθως, δεν χρειάζονται περισσότερες από 2 συνεδρίες με διάστημα τουλάχιστον 2 εβδομάδων η μια από την άλλη.

Get your chance to change!!!