Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,8 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Μεσοθεραπεία Προσώπου

Μεσοθεραπεία Προσώπου: 6 Βασικοί Λόγοι για τη Φροντίδα του Προσώπου σας

Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι μια θεραπευτική μέθοδος που περιλαμβάνει τη διαδερμική έγχυση δραστικών συστατικών στο κατώτερο χόριο, δηλαδή στο κατώτερο στρώμα του δέρματος του προσώπου, καθώς δεν είναι δυνατό να διεισδύσουν με εναλλακτικούς τρόπους, όπως μέσω της χρήσης κρεμών, serums και άλλων παρόμοιων προϊόντων.

Ποια είναι η καλύτερη μεσοθεραπεία

Συνήθως, το μεσοθεραπευτικό cocktail για τη μεσοθεραπεία προσώπου περιλαμβάνει υαλουρονικό οξύ, πεπτίδια, βιταμίνες και αμινοξέα, τα οποία έχουν πολλαπλές δράσεις στην επιδερμίδα και στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος. Η μεσοθεραπεία προσώπου από έναν έμπειρο και εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό μπορεί να εφαρμοστεί με τη χρήση ειδικών πολύ μικρών βελόνων ή με τη χρήση μίας ειδικής επαγγελματικής συσκευής που ονομάζεται Dermapen 4.

Για ποιους λόγους πραγματοποιείται;

Η μεσοθεραπεία προσώπου μπορεί να πραγματοποιηθεί για τους παρακάτω 6 λόγους:

  1. Για Σύσφιξη Προσώπου (Υαλουρονικό Οξύ, Πεπτίδια, DMAE & Organic Silicium).
  2. Για να Ενυδατώσει το Πρόσωπο, να Αυξήσει τα Επίπεδα Υγρασίας του Δέρματος & να έχει Αντιοξειδωτική Δράση σε αυτό (Βιταμίνες & Υαλουρονικό Οξύ).
  3. Για Πρόληψη & Αντιγήρανση.
  4. Για Βελτίωση της Υφής του Δέρματος & για Αντιμετώπιση των Ουλών Ακμής (Βιταμίνες A & C σε συνδυασμό με τη συσκευή Dermapen 4).
  5. Για Λιποδιάλυση (Δεσοξυχολινικό Οξύ & Φωσφατιδιλχολίνη).
  6. Για Αντιμετώπιση Δυσχρωμιών & Αντιμετώπιση Μελάσματος (Γλουταθειόνη, Βιταμίνες A, C, E + Retinol).

Μεσοθεραπεία Προσώπου

 Συνδυαστικές Θεραπείες

Οι συνδυαστικές θεραπείες που μπορούν να πραγματοποιηθούν στη μεσοθεραπεία προσώπου είναι οι παρακάτω:

Είναι επώδυνη; Τι αίσθηση αφήνει;

Στις πιο πολλές περιπτώσεις, η μεσοθεραπεία προσώπου είναι καλά ανεκτή από τους ασθενείς. Ωστόσο, πριν την πραγματοποίησή της, γίνεται πάντα χρήση αναισθητικής κρέμας.

Μετά την εφαρμογή, υπάρχει πιθανότητα να παρουσιαστεί μια ελαφριά αίσθηση οιδήματος ή καύσου, η οποία ωστόσο υποχωρεί μετά από λίγη ώρα σταδιακά. Να τονιστεί ότι η συγκεκριμένη αίσθηση είναι δυνατό να μειωθεί μέσα από την τοπική εναπόθεση παγοκύστης ή τη χρήση καταπραϋντικής κρέμας.

Κατά τη διάρκεια της ενέσιμης μεσοθεραπείας προσώπου, μπορεί να προκληθούν κάποιες μικρές μελανιές. Ωστόσο, αυτές καλύπτονται πολύ εύκολα και συνήθως υποχωρούν μετά από λίγα εικοσιτετράωρα.

Μεσοθεραπεία Προσώπου

Με ποια συχνότητα εφαρμόζεται;

Επειδή η μεσοθεραπεία προσώπου περιλαμβάνει πολλά πεδία δράσεις, τα πρωτόκολλα εφαρμογής πρέπει να προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε ασθενή. Συνήθως, μια συνεδρία μεσοθεραπείας κάθε 2 μέχρι 3 βδομάδες είναι πολύ ικανοποιητική. Ο έμπειρος και εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός Dr. Δημήτρης Κεραστάρης θα αξιολογήσει τις ανάγκες του προσώπου σας και θα σας προτείνει ένα προσαρμοσμένο και ολοκληρωμένο πρωτόκολλο θεραπειών, ώστε να τις αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά.

Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι εδώ για να βελτιώσει την υφή και την εμφάνιση του δέρματός σας, προσφέροντας συνήθως αποτελέσματα που διαρκούν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.