Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,8 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

μεσοθεραπεία προσώπου

Time to customize your cocktail με μεσοθεραπεία προσώπου!

Time to customise your cocktail με μεσοθεραπεία προσώπου

Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι κατά κοινή ομολογία μια από τις δραστικότερες θεραπείες προσώπου. Με την πληθώρα υλικών που υπάρχουν, στο Kallisti Medical συνθέτουμε το δικό σας ατομικό μεσοθεραπευτικό cocktail με βάση τις ανάγκες του δέρματος σας. Έχετε δέρμα αφυδατωμένο, θαμπό, χωρίς ελαστικότητα; Επιφανειακές λεπτές ρυτίδες; Χαλάρωση; Ουλές ή σημάδια από ακμή; Θέλετε δέρμα υγιές, σφριγηλό, ομοιόμορφο σε τόνο και υφή; Τότε σίγουρα πριν από τις διακοπές σας, όσο και μετά την επιστροφή σας, η ευεργετική δράση των cocktail μεσοθεραπείας του Κallisti Medical θα σας κάνει να εκπλαγείτε.

Μεσοθεραπεία προσώπου: Τι περιλαμβάνουν τα μεσοθεραπευτικά cocktails στην σύσταση τους;

Καθώς πρόκειται για custom made θεραπείες, κάθε περίπτωση έχει και διαφορετικά συστατικά. Ωστόσο κύριο συστατικό στα cocktails της μεσοθεραπείας προσώπου αποτελεί η βάση μεσοθεραπευτικού διαλύματος υαλουρονικού οξέως. Τα αμινοξέα και τα βιομιμιτικά πεπτίδια αποτελούν επίσης πολύ δραστικά συστατικά σε επίπεδο σύσφιξης, ανάπλασης, λείανσης και λάμψης. Η αντιοξειδωτική δράση των βιταμινών (Vitamin C & Vitamin E ) είναι αναπόσπαστο κομμάτι των μεσοθεραπείων. Τέλος, συσφικτικοί παράγοντες όπως το DMAE και το Organic silicium μειώνουν θεαματικά την χαλάρωση του δέρματος.

Γιατί να επιλέξω τη μεσοθεραπεία προσώπου του Kallisti medical;

Η πανίσχυρη δράση της μεσοθεραπείας προσώπου θα αλλάξει την κατάσταση της επιδερμίδας σας στο σύνολό της. Η εφαρμογή γίνεται σε όλη την διάρκεια του έτους, με την ασφάλεια που σας παρέχουν τα πιστοποιημένα υλικά του Kallisti Medical. Μπορεί να προηγηθεί εφαρμογή αναισθητικής κρέμας , εάν το επιθυμεί ο ασθενής, 30 λεπτά πριν την θεραπεία. Η έννοια του cocktail, αποκτά άλλη διάσταση….Get your special cocktail Now @Kallisti Medical!