Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,9 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

summer peelings

Summer peelings… refresh your skin

Summer peelings… refresh your skin

Eξαιτίας της συσσώρευσης των νεκρών κυττάρων & του οξειδωτικού stress, συχνά η επιδερμίδα μας δείχνει θαμπή και άτονη. Με την βοήθεια ειδικών χημικών διαλυμάτων, ανάλογα με της ανάγκες κάθε δέρματος, μπορούμε με ασφάλεια ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες να αυξήσουμε τον ρυθμό ανανέωσης των κυττάρων και να αποκαλύψουμε την φυσική λάμψη της επιδερμίδας μας.

Τι είναι τα summer peelings;

Τα summer peelings, είναι συνήθως ελαφριά ή μεσαίου βάθους peels, που έχουν την ικανότητα ανάπλασης και ενυδάτωσης του δέρματος. Μπορούν να εφαρμοστούν όχι μόνο στο πρόσωπο, αλλά και σε λαιμό ,ντεκολτέ, πλάτη, γλουτούς & βραχίονες κάνοντας ήπια ελεγχόμενη απολέπιση.

Τι περιέχουν;

Ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος επιλέγεται το κατάλληλο χημικό διάλυμα. Ορισμένα από τα peelings που χρησιμοποιούνται στο Kallisti Medical κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι τα AHA’s (οξέα φρούτων), το γλυκολικό οξύ, το λακτικό οξύ, το μανδελικό οξύ, το σαλικυλικό και πολλά άλλα, τροποποιώντας πάντα την συγκέντρωση των οξέων κατά περίπτωση.

Ποιος είναι ο χρόνος αποθεραπείας;

Όλα τα summer peelings, έχουν από ελάχιστο ως μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Εάν το δέρμα μας είναι θαμπό, τραχύ, αφυδατωμένο ή με σημεία εντοπισμένης λιπαρότητας, τότε αμέσως μετά την θεραπεία θα δείχνει εντυπωσιακά λαμπερό ,υγιές και ανανεωμένο. Υπάρχει μια ήπια αίσθηση καύσου στην περιοχή εφαρμογής η οποία υποχωρεί κατά την εξουδετέρωση του. Τυχόν ερύθημα υποχωρεί μέσα σε λίγες ώρες.

Με ποιες άλλες θεραπείες συνδυάζονται τα summer peelings;

Μπορούν να εφαρμοστούν ακόμη και μαζί με θεραπείες βοτουλινικής τοξίνης ή υαλουρονικού οξέως. Παράλληλα, πολλές φορές γίνονται και στα πλαίσια καθαρισμού με μικροδερμοαποξεση ή σε συνδυασμό με το DERMAPEN 4. Μετά τις θεραπείες η χρήση αναπλαστικής κρέμας και η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητες