Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,8 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

ρυτίδες

Barcode wrinkles….Η αλλιώς ρυτίδες καπνιστή

Barcode wrinkles….Η αλλιώς ρυτίδες καπνιστή

Όλοι προβληματιζόμαστε έως ένα βαθμό, με την ύπαρξη ρυτίδων στο πρόσωπο μας. Υπάρχουν όμως κάποια σημεία όπου η εμφάνιση τους είναι πολύ χαρακτηριστική και αρκετά ενοχλητική. Οι ρυτίδες barcode η αλλιώς ρυτίδες καπνιστή, είναι οι κάθετες ρυτίδες που δημιουργούνται γύρω από το στόμα, συνήθως στο άνω χείλος. Έχουν δανειστεί το όνομα τους ακριβώς από την ομοιότητα με τις κάθετες γραμμές των barcode & από την συνήθη εμφάνιση στους καπνιστές λόγω της χαρακτηριστικής κίνησης του στόματος. Οι ρυτίδες αυτές, προσδίδουν στο πρόσωπο κούραση, πτωτικότητα και παραπέμπτουν σε αρκετά ώριμες ηλικίες. Ωστόσο η εμφάνιση τους δεν συμβαδίζει απαραίτητα με την βιολογική ηλικία του ατόμου.

Τι προτείνει όμως ο γιατρός για τις ρυτίδες barcode (ρυτίδες καπνιστή);

To πρώτο και βασικότερο βήμα για την αντιμετώπιση τους είναι η βελτίωση της υφής του δέρματος στο συγκεκριμένο σημείο. Ο συνδυασμός τεχνικών του mixed technology fractional YOULASER & του EVO q switch plus θα βελτιώσει τον τόνο και την ποιότητα του δέρματος και θα μειώσει λόγω της κολαγονογέννεσης το βάθος των ρυτίδων. Σε δεύτερο χρόνο, εξετάζοντας την απόκριση της επιδερμίδας, μπορεί να ακολουθήσει η εφαρμογή booster υαλουρονικού οξέως μέσα στις πτυχώσεις ή σε ορισμένες περιπτώσεις η εφαρμογή βοτουλινικής τοξίνης. Έτσι , θα έχουμε ένα λείο ανανεωμένο δέρμα περιστοματικά….Τέλος, ακολουθεί η συντήρηση του αποτελέσματος, με ειδικό αναπλαστικό πρωτόκολλο με το αυθεντικό DERMAPEN 4 .

Γιατί να επιλέξω το kallisti medical;

Με πιστοποίηση στην σωστή χρήση Fractional laser, στο Kallisti medical σας προσφέρουμε το μέλλον της αισθητικής στις θεραπείες laser για ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο και σώμα. Ο πλαστικός χειρουργός dr. Δημήτριος Κεραστάρης έχοντας ασχοληθεί εδώ και 20 χρόνια με όλη τη γκάμα των επεμβάσεων, αισθητικές και επανορθωτικές, στα πλαίσια της ειδικότητας της πλαστικής χειρουργικής, δημιούργησε το Kallisti Medical, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών της σύγχρονης γυναίκας και του σύγχρονου άντρα. Μετά από ενδελεχή συζήτηση με τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο, γίνεται σχεδιασμός της θεραπείας πάντα με βάση τις αρχές της ιατρικής επιστήμης , την ασφάλεια και το σίγουρο αποτέλεσμα που παρέχει ένα υπερσύγχρονο ιατρείο.