fbpx

Swan’s Neck in Three Steps (Λαιμός σαν του κύκνου σε 3 βήματα)

Συχνά βλέπουμε ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο, που συνοδεύεται από έναν αταίριαστο λαιμό.

Συχνά βλέπουμε ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο, που συνοδεύεται από έναν αταίριαστο λαιμό. Η εικόνα του μπορεί να δείχνει έναν χαλαρωμένο λαιμό, συνήθως με περίσσεια λίπους στο διπλοσάγονο, λεπτές επιφανειακές ρυτίδες και βάθος στα δακτυλίδια του. Το πρόβλημα αυτό απασχολεί άνδρες και γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας, καθώς επηρεάζει τη συνολική εικόνα του προσώπου. Ο Δ. Κεραστάρης επιλέγει έναν συνδυασμό τεχνικών σε 3 βήματα για την αποτελεσματικότερη επίλυση του συγκεκριμένου προβλήματος.

Step 1: Desoface

Πρόκειται για την πιο νέα και ασφαλή μη χειρουργική επιλογή για την τοπική εναπόθεση λίπους στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στο διπλοσάγονο. Το desoface , είναι ένα πολύ δυνατό διάλυμα δεσοξυχολικού οξέως και φωσφατιδυλοχολίνης , το οποίο καταστρέφει τα λιποκύτταρα, υγροποιώντας το λίπος που αποβάλλεται στην συνέχεια με φυσικό τρόπο.  Η εφαρμογή γίνεται ενδολιπιδικά στο υποδόριο με ειδικές κάνουλες. Είναι ανώδυνο και το αποτέλεσμα είναι ομοιογενές.

Step 2: Hifu

Το hifu αποτελεί κορυφαία επιλογή στον τομέα της κολαγονογένεσης και σύσφιξης. Αντιμετωπίζει τον λαιμό και το πρόσωπο ως ενιαία αισθητική μονάδα. Με την δύναμη των υψηλής εστίασης υπερήχων δημιουργεί αόρατες μικροδιατρήσεις στο δέρμα και διεγείρει τους ινοβλάστες ώστε να παράγουν εκ νέου κολλαγόνο και ελαστίνη. Πρόκειται για μονοθεραπεία, το τελικό της αποτέλεσμα ολοκληρώνεται 3-5 μήνες μετά την συνεδρία και διαρκεί 1 έτος. Είναι πολύ καλά ανεκτή θεραπεία και μπορεί να γίνει όλες τις εποχές του χρόνου.

Step 3: Neck Boost – tox

Το τρίτο και τελευταίο βήμα είναι η επιμέρους διόρθωση στα δακτυλίδια του λαιμού με booster υαλουρονικου οξέως  και σε ορισμένες περιπτώσεις με την εφαρμογή βοτουλινικης τοξίνης στην κάτω γνάθο και το μυώδες πλάτυσμα (Nefertiti).

To booster είναι μη διασταυρούμενο υαλουρονικό οξύ, συγκεκριμένα στα δακτυλίδια του λαιμού έχει filler like effect. Η βοτουλινική τοξίνη κατά μήκος του μυώδους πλατύσματος και της κάτω γνάθου, ηρεμεί τους μύες και αφήνει να φανεί η ανυψωτική έλξη των μυών του προσώπου. Το σαγόνι ορίζεται πιο σαφές, οριοθετείται το περίγραμμα του προσώπου και εξισορροπούνται οι υποκείμενοι μύες . Επομένως, επανακαθορίζονται οι κομψές γραμμές του λαιμού και του σαγονιού δίνοντας οπτικά lifting effect.

ΜΕΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ