Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,9 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Γυναικομαστία

«Δεν θα ξεχάσω τον 17χρονο που πλέον είναι ένα καλοβαλμένο παλικάρι»

«Δεν θα ξεχάσω τον 17χρονο που πλέον είναι ένα καλοβαλμένο παλικάρι»

Yπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι αποφεύγουν τις κοινωνικές επαφές, έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση και όλα αυτά εξαιτίας κάποιων επιμέρους εξωτερικών χαρακτηριστικών τους. Τα άτομα αυτά επιδιώκουν, εκτός από την εμφάνιση, να βελτιώσουν και την ψυχολογία τους με μια αισθητική επέμβαση.

Πριν από 2 χρόνια είχε έρθει ένας μαθητής 17 χρόνων στο ιατρείο μου, ο οποίος είχε έντονο πρόβλημα γυναικομαστίας. Είχε και κάποια παραπανίσια κιλά, αλλά το πρόβλημά του ήταν κυρίως στο στήθος. Το παιδί ήταν φοβισμένο, συνεσταλμένο, σχεδόν αντικοινωνικό. Δεν πήγαινε ποτέ για μπάνιο στην παραλία, γιατί φοβόταν ότι θα τον κορόιδευαν, η σχέση του με το άλλο φύλο ήταν ανύπαρκτη.

Κάναμε μία εκτεταμένη λιποαναρρόφηση στο στήθος, αφαίρεση του μαζικού αδένα και της περίσσιας του δέρματος με μία τομή μόνο γύρω από τη θηλαία άλω και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό.

Ένα χρόνο μετά, όταν τον συνάντησα, είδα έναν εντελώς διαφορετικό νέο. Είχε χάσει αρκετά κιλά, γυμναζόταν, είχε κάνει ένα πολύ μοντέρνο κούρεμα και ήταν πάρα πολύ γελαστός, πρόσχαρος, ομιλητικός. Όταν τον ρώτησα πως περνάει, πως είναι η ζωή του, διαπίστωσα ότι πλέον ζούσε μία φυσιολογική εφηβική ζωή.

Η ανδρική μεγαλομαστία – γυναικομαστία και η χαμένη αυτοπεποίθηση

Aνδρική μεγαλομαστία – γυναικομαστία είναι η αύξηση του μεγέθους του στήθους σε τέτοιο βαθμό που να θυμίζει γυναικείο. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι αμφοτερόπλευρη αλλά υπάρχουν και περιπτώσει που είναι ετερόπλευρη δηλαδή είναι πιο εμφανής στον ένα από τους δύο μαστούς. Κάθε μαστός αποτελείται από μαζικό αδένα και λίπος. Λόγω ορμονικής δράσης στις γυναίκες επικρατεί ο αδένας, ενώ στους άνδρες ο αδένας υποστρέφει και επικρατεί το λίπος. Στην περίπτωση της γυναικομαστίας (ανδρική μεγαλομαστία) παρατηρείται υπέρμετρη αύξηση του μεγέθους του μαζικού αδένα. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε ορμονικές διαταραχές δηλαδή αυξημένα οιστρογόνα, μειωμένα ανδρογόνα κ.α. και σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις παρατηρείται και αύξηση του λιπώδους ιστού.

Ο σκοπός του Kallisti Medical

Ο σύγχρονος άνθρωπος προσέχει τον εαυτό του, θέλει να είναι δραστήριος και να αισθάνεται αυτοπεποίθηση. Κάθε βήμα του, κάθε διαδρομή του, αποτυπώνεται στο πρόσωπο και το σώμα του, κάνοντάς τον ακόμη πιο ξεχωριστό. Ως πλαστικός χειρουργός επιδιώκω να βελτιώσω την φυσική ομορφιά των ασθενών μου, χωρίς να κρύβω τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους. Μέσα από μια πλειάδα μεθόδων, επεμβατικών και μη, μπορούμε να χαρίσουμε σε κάθε άνθρωπο την εικόνα που ονειρεύεται σε κάθε ηλικία.

Γυναικομαστία
4,9 /5

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
GOOGLE REVIEWS

Πλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης IconΠλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης

Χατζηγιάννη Μέξη 2, Αθήνα

4,9 60 reviews

 • Avatar eleni varipati ★★★★★ 2 years ago
  Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη απο τις θεραπείες που εκανα. Το αποτέλεσμα ήταν άρτιο και o Dr Κερασταρης είναι πολυ φιλικός και πάρα πολυ προσεκτικός στη δουλειά του.
  Ένας σωστος επαγγελματίας που εμπνεει εμπιστοσύνη στον πελάτη. Εξαιρετικό
  … More και πολύ ευγενικο και το προσωπικο του Kallisti Medical. Το προτείνω ανεπιφύλακτα

Πλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης IconΠλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης

Χατζηγιάννη Μέξη 2, Αθήνα

4,9 60 reviews

 • Avatar Rosalia ★★★★★ πριν από 4 μήνες
  Εξαιρετικος γιατρος
  Αρτια οργανωση το ιατρειο
  Εμπιστοσυνη,ασφαλεια και απολυτη συνεπεια
  (σε πανω απο μια επεμβασεις )

Πλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης IconΠλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης

Χατζηγιάννη Μέξη 2, Αθήνα

4,9 60 reviews

 • Avatar Valentina Bafa ★★★★★ πριν από 10 μήνες
  Συγχρονο και πολυ καθαρο ιατρειο, οι ανθρωποι…εκπληκτικοι!! Ο κ. Κερασταρης καταρτισμενος, ευγενεστατος και επεξηγηματικος αλλα πανω απ'ολα ειναι διπλα σου σαν Ανθρωπος!! Τα κοριτσια ειναι ενα και ενα!! Ευγενεστατες, γλυκητατες και … More χαμογελαστες!! Η Αναστασια διαθεσιμη παντα να σου λυσει καθε απορια και να προτεινει τη καταλληλη θεραπεια για το θεμα σου!! Ειστε ωραιο team παιδια μπραβο σας! 🤗