Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,9 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Κοιλιοπλαστική με λιποαναρρόφηση

Tummy Tuck & Body Contouring: Ο συνδυασμός που κάνει τη διαφορά!

Μπορώ να πραγματοποιήσω ταυτόχρονα tummy tuck (Κοιλιοπλαστική) και βελτίωση του περιγράμματος του σώματος μου (body contouring);

Κοιλιοπλαστική με λιποαναρρόφηση. Χαλαρωμένο κοιλιακό τοίχωμα λόγω χαλάρωσης των κοιλιακών μυών και του δέρματος, που κάνει την κοιλία να δείχνει μεγαλύτερη από ό,τι είναι και απουσία του σχήματος της μέσης, η οποία πολλές φόρες σχετίζεται με εναπόθεση λίπους τοπικά; Η λύση είναι Κοιλιοπλαστική με λιποαναρρόφηση, δηλαδή ο συνδυασμός κοιλιοπλαστικής (tummy tuck) με τη βελτίωση του περιγράμματος του σώματος (body contouring) μέσω της λιποαναρρόφησης. Για πολλούς άνδρες και γυναίκες, ένας τέτοιος συνδυασμός μπορεί να δημιουργήσει βελτιωμένα αποτελέσματα που ανταποκρίνονται ή υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της κοιλιοπλαστικής και της λιποαναρρόφησης;

Αν και μερικές φορές αναφέρονται ως παρόμοιες θεραπείες που βοηθούν στην εκλέπτυνση της κοιλιακής χώρας, η λιποαναρρόφηση και η κοιλιοπλαστική δεν αποτελούν την ίδια θεραπεία.

Η λιποαναρρόφηση είναι μια διαδικασία βελτίωσης του περιγράμματος του σώματος (body contouring) που χρησιμοποιεί την αναρρόφηση για να αφαιρέσει απομονωμένες «τσέπες» υποδόριου λίπους που δεν ανταποκρίνονται στην διατροφή και την άσκηση. Από μόνη της, η λιποαναρρόφηση μπορεί να βοηθήσει να απαλλαγούμε από ενοχλητικές λαβές αγάπης, «δίπλες» στη πλάτη και κοιλιακό λίπος, αλλά αυτή η θεραπεία δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει την υπερβολική χαλάρωση του δέρματος ή των μυών που συχνά προκύπτει μετά από εγκυμοσύνη ή μαζική απώλεια βάρους.

Η κοιλιοπλαστική (tummy tuck), από την άλλη πλευρά, αφαιρεί τη περίσσεια δέρματος ενώ σφίγγει τους υπερβολικά χαλαρούς ή διαχωρισμένους κοιλιακούς μύες για να επιτύχει μια αρμονική σωματική διάπλαση. Ο πλαστικός χειρουργός μπορεί να εξαλείψει την συσσώρευση ορού κάτω από το δέρμα της κοιλιακής χώρας χρησιμοποιώντας μια τεχνική συρραφής των μυών με στρώσεις. Ωστόσο, εάν ενοχλείστε από περιοχές με επίμονο λίπος σε περιοχές που περιβάλλουν την κοιλιά (όπως τα πλευρά ή τα «ψωμάκια»), το tummy tuck από μόνο του δεν είναι η πιο αποτελεσματική επιλογή.

Τα οφέλη του συνδυασμού λιποαναρρόφησης με την κοιλιοπλαστική

Το πιο αξιοσημείωτο πλεονέκτημα του συνδυασμού λιποαναρρόφησης με κοιλιοπλαστική είναι το γεγονός ότι ο πλαστικός χειρουργός μπορεί να αντιμετωπίσει το επίμονο λίπος εξαλείφοντας το χαλαρό δέρμα και επιδιορθώνοντας ταυτόχρονα τους μυϊκούς ιστούς. Επιπλέον, η περίοδος ανάκαμψης είναι συνήθως μικρότερη από εκείνη μιας συνηθισμένης κοιλιοπλαστικής. Όταν συνδυάζετε κοιλιοπλαστική με λιποαναρρόφηση, μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητες επίτευξης ενός αρμονικού περιγράμματος του σώματός σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το υπερβολικό λίπος και το χαλαρό δέρμα συμβαδίζουν, οπότε η αντιμετώπιση και των δύο αισθητικών προβλημάτων ταυτόχρονα είναι συχνά η πιο αποτελεσματική προσέγγιση.

Body contouring (λιποαναρρόφηση) & Tummy Tuck: Τι είναι αυτό που ζητάμε;

Εάν αυτό το οποίο ζητάτε είναι να αφαιρεθεί παντελώς το τοπικό λίπος στην περιοχή της κοιλιάς, τότε η λιποαναρρόφηση από μόνη της θα σας δώσει την λύση. Εάν όμως έχετε στο νου σας την εικόνα μιας καλογυμνασμένης κοιλιάς με γραμμώσεις, τότε η λιποαναρρόφηση θα πρέπει να συνδυαστεί με αρκετή γυμναστική. Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες, που καθορίζουν την ποιότητα του αποτελέσματος, είναι η ελαστικότητα του δέρματος. Άτομα που διαθέτουν πολύ χαλαρό δέρμα είναι κατάλληλα για κοιλιοπλαστική. Σε κάθε περίπτωση, ο πλαστικός χειρουργός είναι εκείνος που θα καταλήξει στη βέλτιστη επιλογή θεραπείας για εσάς!

Επιλέγοντας έναν πλαστικό χειρουργό για τη διαδικασία βελτίωσης του περιγράμματος του σώματός σας.

Ο dr Δημήτριος Κεραστάρης διαθέτει την εκπαίδευση και την εξειδίκευση για να προσφέρει εξατομικευμένα, ακριβή αποτελέσματα κοιλιοπλαστικής, pal λιποαναρρόφησης και High Definition Vaser Lipo για να αντιμετωπίσει μια ευρεία γκάμα αισθητικών προβλημάτων. Μετά από ενδελεχή συζήτηση με τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο, γίνεται σχεδιασμός της θεραπείας πάντα με βάση τις αρχές της ιατρικής επιστήμης, την ασφάλεια και το σίγουρο αποτέλεσμα που παρέχει ένα υπερσύγχρονο ιατρείο!