Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,8 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Λιποαναρρόφηση: η χειρουργική γλυπτική

Λιποαναρρόφηση: η χειρουργική γλυπτική
Xειρουργική γλυπτική… Τώρα που το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, είναι η εποχή που άντρες και γυναίκες προβληματίζονται με την εικόνα που θα παρουσιάζει το σώμα τους με μαγιό στην παραλία.
Χειρουργική Γλυπτική

Είναι η εποχή που αρχίζουν οι δίαιτες, οι εγγραφές στα γυμναστήρια ή έναρξη άλλων αθλητικών δραστηριοτήτων με σκοπό την απώλεια των περιττών κιλών από τις «ατασθαλίες» του χειμώνα.

Είναι όμως και η εποχή που όσοι απογοητευμένοι από παρόμοιες, πολύχρονες, κοπιαστικές προσπάθειες με αμφίβολο και σίγουρα παροδικό αποτέλεσμα, καταφεύγουν σε κάποιον πλαστικό χειρουργό για να δώσει μια μόνιμη λύση στο πρόβλημα τους τοπικού πάχους.

Η παλλόμενη μικροδικτυωτή λιπογλυπτική, που αποτελεί την εξέλιξη της παραδοσιακής λιποαναρρόφησης, είναι η επέμβαση που θα δώσει αρμονία και συμμετρία στο σώμα μας για πάντα. Είναι μια ασφαλέστατη, σχετικά σύντομη και ελάχιστα επιβαρυντική για τον ασθενή διαδικασία με μόνιμα αποτελέσματα. Γίνεται πάντα σε οργανωμένο νοσοκομείο ή κλινική, από έμπειρο πλαστικό χειρουργό, με τοπική αναισθησία και μέθη και ο ασθενής δύο ώρες μετά μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του. Απαλλάσσει μόνιμα από το τοπικό συσσωρευμένο λίπος που δημιουργεί δυσμορφίες σε πολλές περιοχές του σώματος, όπως οι γοφοί, η κοιλιά, οι μηροί, τα γόνατα, οι γλουτοί, τα μπράτσα και το στήθος στους άντρες, αφαιρώντας τα πλεονάζοντα λιποκύτταρα από αυτές τις περιοχές του σώματος.

Επανέρχεται με τον τρόπο αυτό η συμμετρία στο σώμα, είτε πρόκειται για σχετικά αδύνατους είτε για πιο εύσωμους ανθρώπους και αλλάζει προς το καλύτερο η εικόνα του σώματος όχι μόνο με μαγιό αλλά και με κάθε είδους ενδυμασία.

Χειρουργική γλυπτική… σμιλεύει το σώμα

Με την τεχνική αυτή ο πλαστικός χειρουργός μπορεί ουσιαστικά να σμιλεύσει το σώμα ενώ με τις παλλόμενες κάνουλες λιποαναρρόφησης ελαχιστοποιούνται οι κακώσεις οπότε γίνεται πολύ εύκολη η μετεγχειρητική περίοδος για τους ασθενείς.

Ο πόνος εάν υπάρχει τις πρώτες 3-4 μέρες αντιμετωπίζεται με απλά παυσίπονα (Depon – Panadol) και οι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν σχεδόν άμεσα στις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Οι επιπλοκές είναι πρακτικά ανύπαρκτες όπως και οι περιορισμοί και οι αντενδείξεις για τη συγκεκριμένη χειρουργική διαδικασία.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη της ιατρικής μπορεί να βελτιώσει γρήγορα, εύκολα, μόνιμα και το σημαντικότερο με ασφάλεια το σώμα μας. Αυτοί είναι οι κυριότεροι λόγοι που η λιποαναρρόφηση αποτελεί την πιο διαδεδομένη αισθητική επέμβαση παγκοσμίως.