Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,9 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Λιποαναρρόφηση Κοιλιάς Τιμές

Λιποαναρρόφηση Κοιλιάς – Τιμές- Φωτογραφίες

Λιποαναρρόφηση Κοιλιάς Τιμές

Λιποαναρρόφηση Κοιλιάς Τιμές. Πολύς κόσμος ρωτάει πόσο κοστίζει η λιποαναρρόφηση κοιλιάς είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω φόρμας επικοινωνίας.

Οι τιμές μιας  λιποαναρρόφησης κοιλιάς διαφοροποιούνται με βάση το είδος της διαδικασίας, το είδος της επέμβασης (P.A.L, ή HD Vaser Lipo, ή συνδυασμός λιποαναρρόφησης κοιλιάς με κοιλιοπλαστική κλπ), το κόστος των υλικών (σε περίπτωση που χρειαστούν), το είδος της εφαρμοζόμενης αναισθησίας ( τοπική ή γενική ανάλογα την τεχνική που θα επιλεχθεί), το κόστος του χειρουργείου, και τέλος, το κόστος της κλινικής.

Τι είναι η λιποαναρρόφηση;

Η λιποαναρρόφηση είναι μια διαδικασία βελτίωσης του περιγράμματος του σώματος (body contouring) που χρησιμοποιεί την αναρρόφηση για να αφαιρέσει απομονωμένες «τσέπες» υποδόριου λίπους που δεν ανταποκρίνονται στην διατροφή και την άσκηση. Από μόνη της, η λιποαναρρόφηση μπορεί να βοηθήσει να απαλλαγούμε από ενοχλητικές λαβές αγάπης, «δίπλες» στη πλάτη και κοιλιακό λίπος. 

Λιποαναρρόφηση κοιλιάς

Η κοιλιά αποτελεί το σημείο του σώματος στο οποίο συνήθως παρατηρούνται και οι μεγαλύτερες συγκεντρώσεις ιδιαίτερα επίμονου λίπους. Το φαινόμενο είναι πιο έντονο στους άνδρες, αλλά παρουσιάζεται και σε γυναίκες, ιδιαίτερα μετά από μια εγκυμοσύνη. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι με τη λιποαναρρόφηση κοιλιάς ΔΕΝ χάνουμε βάρος, αντίθετα, σκοπός της είναι η απομάκρυνση του περιττού λίπους που δεν φεύγει έπειτα από επίμονη προσπάθεια απώλειας βάρους. Το πόσο κοστίζει η λιποαναρρόφηση στη κοιλιά εξαρτάται πάντα από την περίπτωση του ασθενή και τη μέθοδο που θα χρησιμοποιηθεί.

Σε κάθε περίπτωση, η λιποαναρρόφηση κοιλιάς θα πρέπει να γίνει σε αποστειρωμένο περιβάλλον χειρουργείου με αυστηρή τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής.

Το παρακάτω άρθρο θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τον τρόπο που κοστολογείται μια επέμβαση λιποαναρρόφησης.

Λιποαναρρόφηση Κοιλιάς Τιμές

Λιποαναρρόφηση Κοιλιάς Τιμές με βάση την αγορά

Σκοπός του Πλαστικού Χειρουργού είναι να προσφέρει ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του ασθενούς με τον πιο ασφαλή τρόπο. Επιπλέον, οφείλει να προτείνει την καταλληλότερη κατά περίπτωση τεχνική για τον ασθενή και να σχεδιάσει την πορεία της επέμβασης της λιποαναρρόφησης κοιλιάς λεπτομερώς, προσαρμόζοντας την επεμβατική διαδικασία στις ανάγκες του/της ασθενούς.

Κάθε πλαστικός χειρουργός εκτιμά τις ιατρικές υπηρεσίες που παρέχει, με βάση τα ιδιαίτερα, προσωπικά του κριτήρια, χωρίς να αποκλίνει πολύ από τις μέσες τιμές της αγοράς. Η τιμή που δίνει για μία επέμβαση λιποαναρρόφηση κοιλιάς – ή οποιασδήποτε άλλη επέμβαση – αφορά όχι μόνο στην δικιά του αμοιβή, αλλά σε ένα σύνολο χρεώσεων, οι οποίες συνήθως αποτελούν και την ολοκλήρωση όλων των βασικών οικονομικών υποχρεώσεων του ενδιαφερομένου μέχρι να ολοκληρωθεί το κύριο κομμάτι της επέμβασης.

Πραγματοποιώντας την έρευνα σας θα διαπιστώσετε ότι η απόκλιση στο κόστος μεταξύ των ιατρών κυμαίνεται στο 10% με 15%, ενώ αυτό που διαφέρει αρκετά είναι το κόστος της κλινικής. Ενδεχομένως να εντοπίσετε υπερβολικά χαμηλές χρεώσεις, οι οποίες ενδεχομένως να κρύβουν παγίδες, με αποτέλεσμα το τελικό κόστος να είναι υψηλότερο απ’ ότι υπολογίσατε. Αντίστοιχα, υπερβολικά υψηλές χρεώσεις από αυτές της αγοράς, ενδεχομένως να κρύβουν επίσης παγίδες όπως πχ τη διαφημιστική προβολή του ιατρού.

Σε κάθε περίπτωση, ο πλαστικός χειρουργός οφείλει να ενημερώσει λεπτομερώς τον/την ενδιαφερόμενο/η για όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες (τεχνική, πλάνο επέμβασης, χρήση υλικών, επιλογή κλινικής), καθώς και να διευκρινίσει εκ των προτέρων ότι η τιμή περιλαμβάνει όλα τα αναγκαία για την λιποαναρρόφηση κοιλιάς χωρίς κρυφές χρεώσεις, πριν εκείνος/η αποφασίσει να προχωρήσει στην πραγματοποίηση της επέμβασης.

Λιποαναρρόφηση Κοιλιάς - Τιμές- Φωτογραφίες

Λιποαναρρόφηση Κοιλιάς Τιμές: Ποιοι παράγοντες διαμορφώνουν το κόστος;

Μια επιτυχημένη επέμβαση λιποαναρρόφησης κοιλιάς επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες, ειδικά όταν πρόκειται για το κόστος της. Έτσι, θα αναλύσουμε τη διαδικασία κοστολόγησης μιας λιποαναρρόφησης ώστε να είστε όσο το δυνατό πιο ενημερωμένοι. Οι παράγοντες, λοιπόν, που διαμορφώνουν το κόστος λιποαναρρόφησης κοιλιάς είναι:

Το είδος της Τεχνικής 

Εδώ και πολλά χρόνια, η λιποαναρρόφηση είναι το μέσο ώστε να αφαιρεθεί το περίσσιο λίπος και να αποκτήσει ο ασθενής το σώμα που επιθυμεί. Υπάρχουν δύο τεχνικές λιποαναρρόφησης, η λιποαναρρόφηση P.A.L και η λιποαναρρόφηση VASER Lipo – High Definition.

Λιποαναρρόφηση κοιλιάς P.A.L

Η PAL λιποαναρρόφηση (Power Assisted Liposuction) αποτελεί μια πιο σύγχρονη εκδοχή της κλασικής λιποαναρρόφησης η οποία πραγματοποιείται με την χρήση ειδικής συσκευής που προκαλεί κινήσεις μερικών χιλιοστών στην κάνουλα λιποαναρρόφησης. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι εσωτερικές κακώσεις να ελαχιστοποιούνται και συνεπώς να διευκολύνεται και να επιταχύνεται η αποθεραπεία. Ταυτόχρονα παρέχει και μεγαλύτερη ακρίβεια χειρισμών στον χειρουργό, άρα το τελικό αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό. 

Η PAL λιποαναρρόφηση κοιλιάς, είναι μια εξαιρετική τεχνική που μας επιτρέπει να διορθώσουμε τη μορφή της κοιλίας. Στην διάρκεια της λιποαναρρόφησης κοιλιάς απομακρύνεται το λίπος που περισσεύει ώστε τελικά η κοιλιά να αποκτήσει ένα πιο αρμονικό και συμμετρικό σχήμα. Γίνεται λοιπόν κατανοητό πως η συγκεκριμένη επέμβαση μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο σε αδύνατους όσο και σε παχείς ενδιαφερόμενους, απλά θα διαφοροποιηθεί η ποσότητα λίπους που χρειάζεται να αφαιρεθεί (το ίδιο και το κόστος). Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορεί να απομακρυνθεί ποσότητα μεγαλύτερη από 3,5-4 λίτρα σε μια επέμβαση. 

Λιποαναρρόφηση κοιλιάς με Vaser Lipo – High Definition

Το HD Vaser lipo αποτελεί ουσιαστικά το μέλλον της λιποαναρρόφησης αφού καθιστά δυνατή την φυσική προβολή των μυών του σώματος. Το vaser είναι ένα μηχάνημα υπερήχων τελευταίας γενιάς το οποίο χρησιμοποιείται στη διάρκεια της λιποαναρρόφησης. Με την παλλόμενη ενέργεια που διοχετεύει στου ιστούς, επιτυγχάνεται ομοιόμορφη ρευστοποίηση του λίπους, ενώ παράλληλα προκαλείται αγγειοσύσπαση. Με αυτό τον τρόπο ελαχιστοποιείται το οίδημα και οι εκχυμώσεις μετεγχειρητικά και ενεργοποιείται η παραγωγή ινοβλαστών (μέσω της θερμικής ενέργειας) με αποτέλεσμα η περιοχή του δέρματος να συσφίγγεται. 

Υλικά για την Επέμβαση

Επίσης, στο Κόστος λιποαναρρόφησης περιλαμβάνονται τα επιπλέον υλικά που επιλέγονται ανάλογα την επέμβαση (ειδικές κάνουλες για τη Vaser Lipo – High Definition Λιποαναρρόφηση, παροχετεύσεις και άλλα), όπως και ο ειδικός μετεγχειρητικός κορσές ή κορσέδες (ανάλογα με το είδος της επέμβασης).

Χειρουργικός χρόνος

Προεγχειρητικός έλεγχος
Επιπλέον διαγνωστικές εξετάσεις ανάλογα με το ιστορικό του ασθενούς
Είδος αναισθησίας (τοπική, μέθη ή γενική)
Παραμονή στο νοσοκομείο (βραχεία νοσηλεία – λίγες ώρες ή 24 ώρες)
Συνδυασμός με άλλη επέμβαση (όπως κοιλιοπλαστική)

Έξοδα νοσοκομείου

Το κόστος είναι διαφορετικό για ένα μεγάλο, σύγχρονο νοσοκομείο και διαφορετικό για μια μικρή κλινική. 

Λιποαναρρόφηση κοιλιάς και επιλογή πλαστικού χειρουργού


Η πολυετής εμπειρία του Πλαστικού χειρουργού Δημήτρη Κεραστάρη στη λιποαναρρόφηση κοιλιάς συμβάλλει στη δημιουργία ενός άρτιου αποτελέσματος και δημιουργεί συνθήκες απόλυτης ασφάλειας για τον ασθενή. 

Ένας βασικός παράγοντας στο να διεξαχθεί μια επιτυχημένη λιποαναρρόφηση κοιλιάς είναι, φυσικά, η ασφάλεια του ασθενούς. Με γνώμονα αυτό, κάθε επέμβαση πραγματοποιείται στο Νοσοκομείο Metropolitan, όπου ο Πλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης είναι Αναπληρωτής Διευθυντής και όπου υπάρχουν οι ανάλογες υποδομές. Η χειρουργική ομάδα αποτελείται από τον πλαστικό χειρουργό, τον αναισθησιολόγο, τον βοηθό χειρουργείου, την εργαλειοδοσία, το νοσηλευτικό προσωπικό και του τραυματιοφορείς.

Η σωστή συνεργασία και ο απόλυτος συντονισμός, σε συνδυασμό με τον σωστό εξοπλισμό, οδηγεί στη χειρουργική τελειότητα.

Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια, χωρίς κρυφές χρεώσεις και χωρίς καμία “έκπτωση” στην παρεχόμενη ιατρική υπηρεσία, να πραγματοποιήσει τη θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς της πλαστικής χειρουργικής.

Σκοπός μας είναι η δημιουργία ενός άνετου και φιλικού περιβάλλοντος για τον ασθενή, ώστε να χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης. Αυτό είναι πολύ σημαντικό τόσο για εμάς όσο και για την ομαλή εξέλιξη της επεμβατικής διαδικασίας. Η ιατρική για εμάς αποτελεί λειτούργημα, καθώς βλέπουμε τον ασθενή πρώτα απ’ όλα ως άνθρωπο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 216 900 8080.