Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,9 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Λιποαναρρόφηση

Λιποαναρρόφηση: Προλαβαίνετε ακόμα το φετινό καλοκαίρι!

Λιποαναρρόφηση πριν το καλοκαίρι; Το σώμα σας είναι ήδη υπέροχο και το μόνο που χρειάζεστε είναι να βρείτε το τέλειο μαγιό με το οποίο νιώθετε άνετα και θα ευχαριστηθείτε να φοράτε όλο το καλοκαίρι. Όμως, παρ’ όλες τις προσπάθειές σας με δίαιτα και γυμναστική οι εναποθέσεις λίπους σε ορισμένα σημεία του σώματός σας επιμένουν.

Αν αναζητάτε ένα έξτρα boost αυτοπεποίθησης για ένα σώμα που ήδη αγαπάτε και φροντίζετε, τότε η λιποαναρρόφηση είναι η επέμβαση που χρειάζεστε!

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η επέμβαση δεν αποτελεί μέθοδο αδυνατίσματος αλλά γλυπτικής του σώματος. Με τις εξελιγμένες μεθόδους λιποαναρρόφησης που πραγματοποιεί ο Πλαστικός Χειρουργός Δημήτριος Κεραστάρης, το λίπος αφαιρείται με εκλεπτυσμένο τρόπο ώστε να επιτύχουμε ένα όμορφο αισθητικά «σμιλεμένο» σώμα.

Λιποαναρρόφηση

Τι σημαίνει P.A.L. λιποαναρρόφηση;

Η P.A.L λιποαναρρόφηση (Power Assisted Liposuction) διαφέρει από την κλασική, διότι ο πλαστικός χειρουργός χρησιμοποιεί ειδικό μηχάνημα το οποίο κινεί την κάνουλα λιποαναρρόφησης. Πρόκειται για μια εξελιγμένη μέθοδο που επιτρέπει στον γιατρό να έχει εξαιρετική ακρίβεια στις κινήσεις του, εξασφαλίζοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα. Η P.A.L γίνεται σε κλινική, με τοπική αναισθησία και μέθη. Το κύριο πλεονέκτημά της είναι πως οι κακώσεις που δημιουργούνται είναι ελάχιστες άρα επιταχύνεται η αποθεραπεία.

Η P.A.L. λιποαναρρόφηση αποτελεί μια εξαιρετική τεχνική με πολλά πλεονεκτήματα. Πρόκειται για μια επέμβαση η οποία πραγματοποιείται γρήγορα, άρα και ο χρόνος αναισθησίας είναι πιο μικρός. Ο μετεγχειρητικός πόνος ελαχιστοποιείται και μπορεί να αντιμετωπιστεί με απλά αναλγητικά. Επειδή η κάνουλα είναι πιο λεπτή, η αφαίρεση λίπους είναι πιο ομοιογενής και η ουλή που δημιουργείται είναι μικρότερη γι’ αυτό και περνά σχεδόν απαρατήρητη.

Λιποαναρρόφηση: Προλαβαίνετε ακόμα το φετινό καλοκαίρι!

Τι σημαίνει Vaser Lipo – High Definition Λιποαναρρόφηση

Το Vaser lipo αποτελεί ουσιαστικά το μέλλον της λιποαναρρόφησης αφού καθιστά δυνατή την φυσική προβολή των μυών του σώματος. Αυτό που το κάνει να υπερέχει σε σύγκριση με την κλασική μέθοδο λιποαναρρόφησης είναι πως δεν απομακρύνει απλά το λίπος, αλλά προσφέρει σύσφιξη στην περιοχή και βελτιώνει ουσιαστικά το περίγραμμα του σώματος.

Το vaser είναι ένα μηχάνημα υπερήχων τελευταίας γενιάς το οποίο χρησιμοποιείται στη διάρκεια της λιποαναρρόφησης.  Με την παλλόμενη ενέργεια που διοχετεύει στου ιστούς, επιτυγχάνεται ομοιόμορφη ρευστοποίηση του λίπους, ενώ παράλληλα προκαλείται αγγειοσύσπαση. Με αυτό τον τρόπο ελαχιστοποιείται το οίδημα και οι εκχυμώσεις μετεγχειρητικά και ενεργοποιείται η παραγωγή ινοβλαστών (λόγω θερμικής ενέργειας) με αποτέλεσμα η περιοχή του δέρματος να συσφίγγεται.

Το λίπος που απομακρύνεται, μπορεί μέσω λιπογλυπτικής να εγχυθεί σε άλλα σημεία για να προσθέσουμε όγκο και να τονίσουμε το μυϊκό σύστημα στους άνδρες ή να βελτιώσουμε την εικόνα των γλουτών στις γυναίκες.

Το Vaser lipo μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα σημεία του σώματος όπως η κοιλιά, οι γλουτοί, οι γοφοί, το άνω τμήμα της πλάτης, αλλά και πιο δύσκολες περιοχές όπως οι μηροί, οι βραχίονες, τα γόνατα, το πιγούνι, ο λαιμός, τα πλευρά κτλ.

Σε ποιους απευθύνεται;

Εάν είστε σε καλή φυσική κατάσταση, κοντά στο ιδανικό βάρος και δεν αντιμετωπίζετε σοβαρά προβλήματα υγείας, αλλά δυσκολεύεστε να απαλλαγείτε από τη συσσώρευση τοπικού λίπους σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, είστε εξαιρετικός υποψήφιος για την επέμβαση.  

Εάν έχετε κυτταρίτιδα ή χαλαρό δέρμα, ωστόσο, μπορείτε να συνδυάσετε τη λιποαναρρόφηση με άλλες επεμβάσεις για μέγιστα οφέλη.

Κολύμπι μετά από την επέμβαση

Προγραμματίστε την επέμβαση το αργότερο ένα μήνα πριν βγείτε στην παραλία ή στην πισίνα. Η διαδικασία επούλωσης μπορεί να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες, κατά τη διάρκεια των οποίων μπορεί να σας ζητηθεί να φορέσετε ένα ένδυμα συμπίεσης. Θα πρέπει επίσης να αποφύγετε την έντονη σωματική δραστηριότητα για ένα μήνα μετά την επέμβαση ή μέχρι ο πλαστικός χειρουργός σας δώσει το πράσινο φως. Καθώς το πρήξιμο μειώνεται και το σώμα σας επουλώνεται, θα αρχίσετε να παρατηρείτε τη πιο κομψή φιγούρα σας!

Για να διατηρήσετε και να αξιοποιήσετε στο έπακρο το αποτέλεσμα, συνεχίστε τις υγιεινές σας συνήθειες. Συμπεριλάβετε θρεπτικά τρόφιμα στη διατροφή σας, παραμείνετε σωματικά δραστήριοι και να κοιμάστε επαρκώς. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη λιποαναρρόφηση ή επιθυμείτε να ξεκινήσετε επικοινωνήστε με τον Πλαστικό Χειρουργό Δημήτριο Κεραστάρη.