Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,8 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Παλλόμενη μικροδικτυωτή λιπογλυπτική ή αλλιώς PAL λιποαναρρόφηση

Παλλόμενη μικροδικτυωτή λιπογλυπτική ή αλλιώς PAL λιποαναρρόφηση

Η εξέλιξη της παραδοσιακής λιποαναρρόφησης είναι η PAL λιποαναρρόφηση χαρίζει αρμονία και συμμετρία στο σώμα μας μια για πάντα. Ένα από τα συχνότερα αισθητικά προβλήματα των μεσογειακών λαών, και δη των Ελληνίδων, είναι η τοπική συσσώρευση λίπους, κυρίως στους γοφούς, τα γνωστά «ψωμάκια», αλλά και σε άλλες περιοχές του σώματος. Εμφανίζονται συνήθως στην εφηβεία και συντροφεύουν τις περισσότερες γυναίκες σε όλη τους τη ζωή. Η δημιουργία τους οφείλεται κυρίως στις διατροφικές συνήθειες των κοριτσιών από την παιδική ηλικία μέχρι την ενηλικίωσή τους, που είναι το διάστημα κατά το οποίο τα λιποκύτταρα του σώματος πολλαπλασιάζονται, αλλά και σε γενετικούς παράγοντες, δηλαδή στην κληρονομικότητα. Δυστυχώς, το τοπικό πάχος ανθίσταται σθεναρά σε κάθε είδους δίαιτα και άσκηση, ενώ πολλές γυναίκες έχουν την τάση να ακολουθούν εξαντλητικές δίαιτες ή εποχιακή γυμναστική, πράγμα το οποίο τελικά τις κουράζει και συνήθως δεν καταφέρνουν να απαλλαγούν ούτε μόνιμα ούτε στο 100% από το ανεπιθύμητο περιττό λίπος. Η πλέον αποτελεσματική και οριστική λύση για να απαλλαγούμε από το τοπικό πάχος, αλλά και για να αποκτήσουμε ένα αρμονικό σώμα, είναι η παλλόμενη μικροδικτυωτή λιπογλυπτική ή αλλιώς PAL λιποαναρρόφηση.

PAL λιποαναρρόφηση: Η τεχνική

Η PAL λιποαναρρόφηση απαλλάσσει μόνιμα από το τοπικό συσσωρευμένο λίπος, που δημιουργεί δυσμορφίες σε πολλές περιοχές του σώματος, όπως οι γοφοί, η κοιλιά, οι μηροί, τα γόνατα, οι γλουτοί, τα μπράτσα, αλλά και το στήθος στους άντρες, αφαιρώντας οριστικά τα πλεονάζοντα λιποκύτταρα από αυτές τις περιοχές. Έτσι, επανέρχεται η συμμετρία στο σώμα αλλάζοντας σαφώς προς το καλύτερο την εικόνα του, είτε πρόκειται για αδύνατους είτε για πιο εύσωμους ανθρώπους. Με την τεχνική αυτή δίνεται ουσιαστικά η δυνατότητα στον πλαστικό χειρουργό να σμιλεύσει το σώμα, αφαιρώντας αλλά και προσθέτοντας λίπος όπου χρειάζεται. Οι ειδικές κάνουλες της νέας αυτής μεθόδου πάλλονται από μόνες τους -δηλαδή η κίνηση δεν γίνεται χειρωνακτικά από τον χειρουργό, όπως στην παραδοσιακή λιποαναρρόφηση- , με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιούνται οι κακώσεις και ο τραυματισμός των ιστών.

PAL λιποαναρρόφηση: Μετά την διαδικασία

Έτσι, η μετεγχειρητική περίοδος είναι πολύ πιο ήπια, αλλά ταυτόχρονα επιτυγχάνεται και η μέγιστη δυνατή σύσφιξη του δέρματος. Ο πόνος και τα οιδήματα μειώνονται στο ελάχιστο και η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι σχεδόν άμεση. Οι επιπλοκές είναι πρακτικά ανύπαρκτες, όπως και οι περιορισμοί και οι αντενδείξεις για τη συγκεκριμένη χειρουργική διαδικασία. Η συγκεκριμένη εξέλιξη της ιατρικής μπορεί να βελτιώσει γρήγορα, εύκολα, μόνιμα, και το σημαντικότερο, με ασφάλεια το σώμα. Αυτοί, άλλωστε, είναι και οι κυριότεροι λόγοι που η λιποαναρρόφηση αποτελεί την πιο διαδεδομένη αισθητική επέμβαση παγκοσμίως.

Συνοψίζοντας

Η PAL λιποαναρρόφηση αποτελεί την εξέλιξη της παραδοσιακής λιποαναρρόφησης και είναι μία επέμβαση που μπορεί να μας χαρίσει ένα σώμα αρμονικό, απαλλαγμένο από ψωμάκια και ανομοιομορφίες , για πάντα. Πρόκειται για μία πολύ ασφαλή, σχετικά σύντομη και ελάχιστα επιβαρυντική για το σώμα και τον οργανισμό διαδικασία, με μόνιμα αποτελέσματα. Πρέπει να γίνεται πάντα σε οργανωμένο νοσοκομείο ή κλινική, και μόνο από έμπειρο πλαστικό χειρουργό, ενώ πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και μέθη και η επιστροφή στο σπίτι μπορεί να γίνει ακόμη και δύο ώρες μετά το χειρουργείο.