Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,8 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Get your body summer ready με vaser lipo high definition

Get your body summer ready με vaser lipo high definition!

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού…έχουμε περάσει πρωτόγνωρες καταστάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο…και ανυπομονούμε για την στιγμή που θα αποδράσουμε έστω και για λίγες ημέρες. Ονειρευόμαστε παραλίες…θάλασσα… ήλιο….και ναι…βρίσκουμε επιτέλους το μαγιό που ονειρευόμαστε! Αλλά κάπου εκεί το όνειρο…κάπως χαλάει. Εκείνο το επίμονο λίπος στην κοιλιά και την μέση, τα ψωμάκια και οι πτωτικοί γλουτοί, τα χαλαρά μπράτσα και η χαλάρωση στα πόδια… ΠΑΛΙ ΕΔΩ! Ή μήπως όχι? Την λύση μας δίνει πολύ γρήγορα η νέα μέθοδος vaser lipo high definition που μπορεί να αλλάξει την εικόνα ολόκληρου του σώματος ανδρών και γυναικών.

Γιατί να επιλέξω vaser lipo high definition;

Το vaser lipo high defitiniton διαφέρει ΔΕΝ αποτελεί “άλλη μια μέθοδος λιποαναρρόφησης”. Πρόκειται για μια συσκευή αναδιαμόρφωσης που στα κατάλληλα χέρια μπορεί όχι μόνο να αφαιρέσει το τοπικό λίπος, αλλά και να συσφίξει το χαλαρωμένο δέρμα . Η προσαρτημένη κεφαλή υπερήχων αυξάνει την παραγωγή ελαστίνης & κολλαγόνου, ενώ παράλληλα ο γιατρός “σμιλεύει” το σώμα. Μπορεί να αφαιρέσει πολύ μεγαλύτερες ποσότητες λίπους σε σχέση με τις υπόλοιπες μεθόδους, με πολύ λιγότερο τραυματισμό & ταυτόχρονη λιπομεταφορά. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως με το vaser lipo HD το σώμα μπορεί να παρουσιάσει μια εντελώς διαφορετική εικόνα: ανορθωμένοι γλουτοί, λεπτή μέση, γραμμωμένη κοιλία και βραχίονες, καλοσχηματισμένα πόδια στον ίδιο χρόνο, χωρίς παραμονή στο νοσοκομείο. Αυτές είναι μόλις κάποιες από τις επιλογές που κάνουν συνηθέστερα οι ενδιαφερόμενοι.

Προλαβαίνω να το πραγματοποιήσω τώρα;

ΣΑΦΩΣ! Γιατί είναι λιγότερο τραυματικό από τις παλαιότερες μεθόδους και δεν χρειάζεται να μείνετε στο νοσοκομείο. Σε λίγες ώρες θα είσαστε σπίτι … με το καινούριο σας σώμα. Stop dreaming …start doing…this will be YOUR SUMMER!