Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,9 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

χαλαρά μπράτσα

Put your hands up in the air! Δώστε τέλος στα χαλαρά μπράτσα!

Put your hands up in the air! Δώστε τέλος στα χαλαρά μπράτσα!

Κοιτώντας το σώμα μας, δεν είναι λίγες οι φορές που θα μας απασχολήσει η εικόνα των μπράτσων μας. Βραχίονες χαλαροί (χαλαρά μπράτσα), πτωτικοί ή γεμάτοι λίπος, πολλές φορές και σε συνδυασμό με την ύπαρξη ραγάδων, μπορεί να μας δυσκολεύουν στο πως θα κινηθούμε, τι θα φορέσουμε ή πως θα μπορέσουμε να “κρύψουμε” αυτό το ελάττωμα. Η βραχιονοπλαστική, αλλά και άλλες μη επεμβατικές τεχνικές είναι η λύση!

Μπορεί να βελτιωθεί η συγκεκριμένη περιοχή;

Η απάντηση είναι πως ναι, μπορεί να βελτιωθεί η εικόνα των βραχιόνων, και η θεραπευτική προσέγγιση μπορεί να είναι μη επεμβατική, ελάχιστα επεμβατική ή καθαρά επεμβατική. Γεγονός που καθορίζεται τόσο από το επιθυμητό αποτέλεσμα όσο και από την ιδιοσυγκρασία κάθε ασθενούς. Πρακτικά, ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να εξεταστεί διεξοδικά από τον πλαστικό χειρουργό dr Δημήτρη Κεραστάρη, έτσι ώστε να σχεδιαστεί προσεκτικά η πορεία της θεραπείας.

Υπάρχουν μόνο επεμβατικές λύσεις για τα χαλαρά μπράτσα ή και κάτι λιγότερο επεμβατικό;

Αναφορικά με τις μη επεμβατικές θεραπείες, αναλόγως την ένδειξη που παρουσιάζουν οι βραχίονες, οι μεσοθεραπείες σύσφιξης ή λιποδιάλυσης βελτιώνουν αισθητά την περιοχή. Στις ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες μπορούν να προστεθούν τα νήματα, το YOU-LASER by Quanta (mixed technology laser) σε συνδυασμό με fractional Q switch Evo Plus (1064nm & 532 nm), ειδικά σε περιπτώσεις που υπάρχουν και ραγάδες.

Χαλαρά μπράτσα και πλαστική χειρουργική

Τέλος, η πρόοδος της πλαστικής χειρουργικής, μας επιτρέπει να παρέμβουμε στους βραχίονες συνδυάζοντας την πιο σύγχρονη μέθοδο λιποαναρρόφησης και σύσφιξης vaser lipo high definition με την βραχιονοπλαστική στον ίδιο χειρουργικό χρόνο. Έτσι μπορούμε να έχουμε βραχίονες που φαίνονται αρμονικοί και γραμμωμένοι με την τεχνική High definition και να απαλλαγούμε από την περίσσεια δέρματος με ελάχιστες ουλές, οι οποίες μετά από σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα είναι ελάχιστα ορατές.

χαλαρά μπράτσα
4,9 /5

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
GOOGLE REVIEWS

Πλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης IconΠλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης

Χατζηγιάννη Μέξη 2, Αθήνα

4,9 60 reviews

 • Avatar eleni varipati ★★★★★ 2 years ago
  Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη απο τις θεραπείες που εκανα. Το αποτέλεσμα ήταν άρτιο και o Dr Κερασταρης είναι πολυ φιλικός και πάρα πολυ προσεκτικός στη δουλειά του.
  Ένας σωστος επαγγελματίας που εμπνεει εμπιστοσύνη στον πελάτη. Εξαιρετικό
  … More και πολύ ευγενικο και το προσωπικο του Kallisti Medical. Το προτείνω ανεπιφύλακτα

Πλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης IconΠλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης

Χατζηγιάννη Μέξη 2, Αθήνα

4,9 60 reviews

 • Avatar Rosalia ★★★★★ πριν από 4 μήνες
  Εξαιρετικος γιατρος
  Αρτια οργανωση το ιατρειο
  Εμπιστοσυνη,ασφαλεια και απολυτη συνεπεια
  (σε πανω απο μια επεμβασεις )

Πλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης IconΠλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης

Χατζηγιάννη Μέξη 2, Αθήνα

4,9 60 reviews

 • Avatar Valentina Bafa ★★★★★ πριν από 10 μήνες
  Συγχρονο και πολυ καθαρο ιατρειο, οι ανθρωποι…εκπληκτικοι!! Ο κ. Κερασταρης καταρτισμενος, ευγενεστατος και επεξηγηματικος αλλα πανω απ'ολα ειναι διπλα σου σαν Ανθρωπος!! Τα κοριτσια ειναι ενα και ενα!! Ευγενεστατες, γλυκητατες και … More χαμογελαστες!! Η Αναστασια διαθεσιμη παντα να σου λυσει καθε απορια και να προτεινει τη καταλληλη θεραπεια για το θεμα σου!! Ειστε ωραιο team παιδια μπραβο σας! 🤗