Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,9 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους

Shine bright…crystal bright με δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους!

Shine bright…crystal bright με δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους!

Θαμπό, άτονο δέρμα, με διάσπαρτα σημεία αφυδάτωσης παράλληλα με σημεία υπερέκκρισης λιπαρότητας, κεχριά, κύστες, μαύρα στίγματα…Όλα αυτά μπορείτε να τα ξεχάσετε! Χάρη στον ιατρικό καθαρισμό προσώπου με δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους, το δέρμα σας θα γίνει πάλι υγιές, λαμπερό και ισορροπημένο.

Πως πραγματοποιείται η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους;

Απομακρύνεται η κεράτινη στιβάδα και όλα τα νεκρά κύτταρα, βελτιώνονται η μικρο κυκλοφορία και τα επιφανειακά σημάδια και το δέρμα μας ανανεώνεται και ανακτά την χαμένη του λάμψη. Αμέσως μετά την δερμοαπόξεση προχωρούμε σε διάνοιξη, χωρίς την χρήση ατμού. Έτσι, η διαδικασία απομάκρυνσης σμήγματος, φαγεσώρων (μαύρα ή λευκά στίγματα), κύστεων & κεχριών γίνεται σχεδόν ατραυματικά. Η διαδικασία αυτή δρα όχι μόνο καθαριστικά αλλά και ρυθμιστικά ως προς τις εκκρίσεις του δέρματος, ενώ η εφαρμογή συσκευής υψισύχνων ρευμάτων αμέσως μετά την διάνοιξη, δρα ηρεμιστικά και αντισηπτικά.

Είναι ανώδυνη;

Η δερμοαπόξεση με μικρο-κρυστάλλους είναι μια τεχνική που μπορεί να εφαρμοστεί στο Kallisti Medical στην διάρκεια όλου του έτους. Πρόκειται για μια εντελώς ανώδυνη εφαρμογή, κατά την οποία εκτοξεύονται μικρο-κρύσταλλοι στην επιδερμίδα, οι οποίοι στη συνέχεια αναρροφώνται. Η δράση αυτή προσομοιάζει στην δράση ενός πολύ καλού μηχανικού Peeling.

Ποια βήματα ακολουθούν μετά τη δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους;

Το αμέσως επόμενο βήμα, είναι η εφαρμογή peeling. Ανάλογα με την κατάσταση του προσώπου, εφαρμόζεται το κατάλληλο μείγμα οξέων για λίγα λεπτά. Έχοντας ήδη αυξήσει την διαπερατότητα του δέρματος, το peeling εισχωρεί στις βαθύτερες στιβάδες και προάγει την ανάπλαση & την ενυδάτωση του δέρματος. Τέλος, ολοκληρώνουμε τα στάδια του καθαρισμού με την κατάλληλη μάσκα. Στο τέλος της θεραπείας, επιλέγουμε την ανάλογη κρέμα ή ορό και δεν αμελούμε ποτέ την αντηλιακή μας προστασία.