Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,9 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Ανόρθωση και Αύξηση Στήθους

Εξασφαλίστε μια επιτυχημένη αυξητική στήθους επιλέγοντας το σωστό ένθεμα!

Εξασφαλίστε μια επιτυχημένη αυξητική στήθους επιλέγοντας το σωστό ένθεμα!

Το στήθος είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ταυτότητας και της εικόνας κάθε γυναίκας. Πολλές φορές το μέγεθος του στήθους της επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία της και μειώνει την αυτοπεποίθησή της. Η αυξητική στήθους είναι μία από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις παγκοσμίως αφού ένα καλοσχηματισμένο και πλούσιο στήθος είναι επιθυμία των περισσότερων γυναικών. Η πιο διαδεδομένη μέθοδος για την αύξηση του όγκου των μαστών είναι η τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης.

Πώς όμως θα είστε σίγουρη ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή να προχωρήσετε σε αυξητική στήθους;

Το κλειδί για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα είναι η καλή συνεργασία με τον πλαστικό χειρουργό. Η διαδικασία επιλογής του σωστού ενθέματος (σχήμα και μέγεθος)είναι πολύ σημαντική, για να επιτύχουμε ένα φυσικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα. Στην πρώτη κιόλας επίσκεψη στο ιατρείο γίνεται μία αναλυτική συζήτηση και δοκιμάζονται διάφορα μεγέθη ενθεμάτων κάτω από σουτιέν για να έχετε μια πρώτη εικόνα. Ο πλαστικός χειρουργός θα λάβει υπόψη του το σωματότυπό σας και το ήδη υπάρχον στήθος για να προτείνει το σωστό μέγεθος. Καθοριστικός παράγοντας είναι και η δική σας επιθυμία. Είναι καλό να θυμάστε ότι κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή, γι’ αυτό και το στήθος που θαυμάζετε σε μία άλλη κυρία μπορεί να μην είναι το ίδιο ιδανικό για εσάς. Αφού επιλεγεί το μέγεθος επόμενο βήμα είναι το σχήμα του ενθέματος.

Ανατομικά ή στρογγυλά ενθέματα για την αυξητική στήθους?

Αυτό θα καθοριστεί από την καμπύλη που θέλουμε να έχει ο άνω πόλος και από την ελαστικότητα του δέρματος. Στόχος είναι ένα συμμετρικό και αρμονικό αποτέλεσμα. Μεγάλη προσοχή δίνεται και στην ποιότητα των ενθεμάτων. Όταν η ποιότητα τους είναι καλή, τα ενθέματα έχουν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα άρα μεγαλύτερο χρόνο ζωής και ο κίνδυνος δημιουργίας επιπλοκών ελαχιστοποιείται.

Συνοψίζοντας για την αυξητική στήθους

Η αυξητική στήθους είναι μία επέμβαση η οποία εκτός από την εξωτερική εμφάνιση βελτιώνει και την ψυχολογία της γυναίκας. Έχοντας στο πλευρό σας έναν έμπειρο πλαστικό χειρουργό και τις πιο σύγχρονες τεχνικές, είναι βέβαιο πως θα λάβετε τη σωστή απόφαση ώστε μετά την επέμβαση να νιώθετε απόλυτα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα.